Η Aegean κατευθύνει και συμβουλεύει τους επιβάτες της για το πώς θα βρουν την κατάλληλη θέση στην πτήση τους, ώστε να έχουν ένα άνετο ταξίδι.

Έτσι, δίνει τη δυνατότητα, σε όλους τους ταξιδιώτες, να επιλέξουν τη θέση που επιθυμούν, είτε πετούν στην Economy είτε στην Business Class.

Συγκεκριμένα όσον αφορά στην Economy Class, η Aegean προσφέρει στους επιβάτες τρεις επιλογές θέσεων:

Standard Seats

Σας αρέσει η θέα από το παράθυρο του αεροσκάφους ή προτιμάτε μια θέση στο διάδρομο; Μπορείτε να επιλέξετε τη θέση της αρεσκείας σας από τις standard θέσεις χωρίς χρέωση.

Διατίθεται μόλις το Check-in ανοίξει, 48 ώρες πριν από την αναχώρηση, εκτός εάν είστε Gold Miles+Bonus μέλος.

Up Front Seats

Αν επιθυμείτε μεγαλύτερη απόσταση από το μπροστινό σας κάθισμα και θέλετε να είστε από τους πρώτους προς αποβίβαση, οι Up Front θέσεις είναι οι ιδανικές για εσάς.

Πληροφορίες για τις χρεώσεις μπορείτε να δείτε εδώ.

Extra Legroom Seats

Αναζητάτε ακόμα περισσότερη άνεση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας; Οι θέσεις Extra Legroom, οι οποίες βρίσκονται είτε στην πρώτη σειρά του αεροσκάφους είτε στις εξόδους κινδύνου, είναι ιδανικές για ένα ξεκούραστο ταξίδι.

Πληροφορίες για τις χρεώσεις, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ως επιβάτης της Business Class, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη θέση της αρεσκείας σας εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, η επιλογή θέσης γίνεται online κατά την κράτηση του εισιτηρίου ή κατόπιν, μέσα από την ενότητα «Διαχείριση Κράτησης», ή από το Τηλεφωνικό Κέντρο της Aegean.

Επωφεληθείτε από τις παροχές της Aegean και μάθετε όσες λεπτομέρειες χρειάζεστε el.aegeanair.com