Η South African Airways εισάγει το νέο Airbus A330-300 στο δρομολόγιο Γιοχάνεσμπουργκ- Λονδίνο.

Η South African Airways (SAA) ανακοίνωσε σχέδια για την εισαγωγή του νέου A330-300 στη διαδρομή του Λονδίνου από τον Μάρτιο του 2018. Η αεροπορική εταιρεία αποφάσισε επίσης να αλλάξει τη συχνότητα της διαδρομής, σε μία πτήση αντί για δύο.

«Αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε σε εκείνους τους τομείς της επιχείρησής μας που θα ενισχύσουν την αποτελεσματικότητά μας, θα προσδώσουν περισσότερη αξία στους πελάτες μας και θα βελτιώσουν τις συνολικές επιδόσεις της αεροπορικής εταιρείας. Η βελτιστοποίηση του δικτύου είναι ένας τομέας που μπορεί να συμβάλει στη μείωση των δαπανών μας, και εισάγαμε κάποιες πρωτοβουλίες που πρέπει να αποφέρουν καρπούς, για να επαναφέρουμε την επιχείρηση στην εμπορική βιωσιμότητα στο συντομότερο δυνατόν», δήλωσε ο CEO της SAA, Βουγιάνι Γιάρανα.

Στα τέλη του 2017, η SAA ανακοίνωσε την αποκατάσταση των δικτύων στις εγχώριες και περιφερειακές αγορές και η αεροπορική εταιρεία έχει τώρα στρέψει την προσοχή της στο διεθνές της δίκτυο.

«Επίσης, αποφασίσαμε να αναβαθμίσουμε την υπηρεσία που λειτουργεί μεταξύ Γιοχάνεσμπουργκ και Λονδίνου Heathrow με το νέο Airbus A330-300 με ισχύ από την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018. Αυτό θα προσφέρει στους πελάτες σημαντικές βελτιώσεις σε Business and Οικονομική θέση, με έναν συνδυασμό τεχνολογίας και τέχνης, που αυξάνει την άνεση και την ικανότητα», εξήγησε ο Jarana.

Με ισχύ από τις 20 Απριλίου 2018, η SAA θα πραγματοποιεί μία μόνο καθημερινή πτήση από το Γιοχάνεσμπουργκ στο Λονδίνο Χίθροου, αντικαθιστώντας την διπλή καθημερινή υπηρεσία που λειτουργεί για τη διαδρομή, αυτή τη στιγμή.

Το νέο Airbus A330-300
«Η ανακοίνωσή μας για την εισαγωγή του νέου A330-300 στην πολύ ανταγωνιστική διαδρομή του Λονδίνου τον επόμενο μήνα είναι συναρπαστική και θετική είδηση ​​για τους πελάτες μας», πρόσθεσε ο Jarana.

Η SAA παρέλαβε πέντε νέα αεροσκάφη A330-300. Οι παροχές του αεροσκάφους είναι τελευταίας τεχνολογίας. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και εξαιρετικά άνετο. Οι εσωτερικοί χώροι είναι εντυπωσιακοί σε ζεστά, ουδέτερα χρώματα ώστε να παρέχουν μια άνετη, κομψή και χαλαρή ατμόσφαιρα, βοηθώντας τους πελάτες να ξεκουράζονται.

Τα μοντέλα A330-300 προσφέρουν περισσότερα καθίσματα Business Class από οποιαδήποτε αεροσκάφη που βρίσκονται ήδη στο στόλο SAA. Συνολικά, το αεροσκάφος έχει χωρητικότητα για 249 επιβάτες, με 46 στην Business Class και 203 στην Economy Class.

Είναι πιο αθόρυβα από τα αεροσκάφη προηγούμενης γενιάς, εξοπλισμένα με προηγμένα συστήματα αεροναυπηγικής και πλοήγησης και έχουν εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες Rolls-Royce Trent, με αποτέλεσμα τη λιγότερη καύση καυσίμων και ως εκ τούτου τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Η εμπειρία στην Business Class

Η Business Class στα νέα μοντέλα A330s έχει ως στόχο να κάνει τους πελάτες μεταξύ του Λονδίνου και του Γιοχάνεσμπουργκ να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους στο δικό τους «ζωντανό χώρο». Τα καθίσματα στην Business Class βρίσκονται σε κλιμακωτή διαμόρφωση 1-2-1, προσφέροντας σε όλους τους πελάτες ένα κάθισμα που γίνεται κρεββάτι, περισσότερη ιδιωτικότητα και άμεση πρόσβαση στο διάδρομο. Επιπλέον, για να έχουν οι πελάτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία προβολής, κάθε κάθισμα είναι εξοπλισμένο με τη δική του, υψηλής τεχνολογίας, 15 ιντσών, εύκολη στη χρήση, οθόνη αφής.

Ακόμη, στο πίσω μέρος του καθίσματος υπάρχουν θήκες για να τοποθετούνται τα tablet, ενώ η SAA εισήγαγε μια εφαρμογή την οποία οι πελάτες μπορούν να κατεβάσουν για περισσότερη ψυχαγωγία, πριν από την πτήση τους. Οι πελάτες μπορούν, φυσικά, να συνεχίσουν να περιμένουν την ποιότητα a-la-carte εστιατορίου, που σερβίρονται βραβευμένα κρασιά της Νότιας Αφρικής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η εμπειρία στην Economy Class

Η Economy Class στο A330-300 είναι εξοπλισμένη με πρόσφατα σχεδιασμένα καθίσματα με προσωπικό χώρο και αρκετό χώρο για τα πόδια για άνετη ταξίδι. Κάθε κάθισμα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 10,1 ιντσών, υψηλής ανάλυσης, μεμονωμένες θύρες φόρτισης USB και πρόσβαση σε κοινόχρηστα σημεία PC, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να απολαύσουν τις πιο καινούριες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, όπως εκείνοι επιθυμούν.

Τα καθίσματα στην Εconomy Class παραμένουν στη δημοφιλή διαμόρφωση 2-4-2, συνεχίζοντας να διασφαλίζεται από την εταιρεία, ότι οι πελάτες βρίσκονται μόνο μία θέση μακριά από το διάδρομο. Τα μοντέλα A330 συμπληρώνουν τον υπάρχων στόλο της Airbus για το εσωτερικό και περιφερειακό δίκτυο, το οποίο περιλαμβάνει τα αεροσκάφη A320 που παραδόθηκαν το 2015.

To δίκτυο της South African Airways
«Θα συνεχίσουμε να εκμεταλλευόμαστε την καθημερινή υπηρεσία non-stop SA234/ SA235, η οποία προσφέρει στους πελάτες εύχρηστες συνδέσεις μέσα και έξω από το Γιοχάνεσμπουργκ και τα εσωτερικά και περιφερειακά δίκτυα των συνεργατών μας», συμπλήρωσε ο Jarana.

Η SAA έχει μισθώσει τη δεύτερη υποδοχή στο Heathrow, κάτι που της δίνει την ευκαιρία να επαναφέρει τη δεύτερη πτήση στο τέλος της περιόδου μίσθωσης, παρέχοντας ευκαιρία να αναπτυχθεί και να αναπτυχθεί στο μέλλον.