Η Royal Brunei Airlines, ο εθνικός αερομεταφορές του Brunei Darussalam, όρισε την Discover the World διαχειριστή των πωλήσεων και του μάρκετινγκ σε Γαλλία, Γερμανία και Ελλάδα.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τη Royal Brunei για πρώτη φορά στη Γερμανία, Γαλλία και Ελλάδα», ανακοίνωσε ο Αντιπρόεδρος της Discover the World, Ian Murray. «Ο στόχος μας είναι να αυξήσουμε την επιβατική κίνηση και τις πωλήσεις στις καθημερινές πτήσεις από το Λονδίνο προς το Ντουμπάι συνεχίζοντας για το Brunei, καθώς επίσης και στο εξαιρετικό δίκτυο που διαθέτει στη Νοτιοανατολική Ασία μέχρι τη Μελβούρνη», συμπλήρωσε.

«Η Royal Brunei επέλεξε να συνεργαστεί με τη Discover the World βάση της καινοτόμας προσέγγισης για ανάπτυξη επιχειρήσεων των πελατών της», πρόσθεσε ο Murray. «Τα γραφεία της Discover στη Γαλλία, Γερμανία και Ελλάδα έχουν άριστη φήμη. Θα βοηθήσουν τη Royal Brunei να ενδυναμώσει τη θέση της στην Ευρώπη και να πετύχει τους στόχους της σε αυτές τις αγορές. Πραγματικά ανυπομονούμε να αρχίσουμε μία μακροχρόνια και επιτυχημένη συνεργασία με τη Royal Brunei».