Η UPS επέκτεινε την υπηρεσία UPS Worldwide Express™ σε 124 χώρες και περιοχές, παρέχοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα επιλογής παράδοσης νωρίτερα σε περισσότερες τοποθεσίες.

Με την Express μεσημεριανή παράδοση, η UPS, όπως ανακοινώνει, προσεγγίζει πλέον περισσότερες χώρες και περιοχές, από οποιοδήποτε άλλο μεταφορέα.

Η υπηρεσία UPS Worldwide Express προσφέρει εγγυημένη παράδοση σε 1-3 εργάσιμες μέρες έως τις 10:30 π.μ., το μεσημέρι ή τις 2:00 μ.μ., αναλόγως τον προορισμό. Το 2017, η υπηρεσία Express της UPS προστέθηκε σε 7.000 νέους ταχυδρομικούς κώδικες σε 57 χώρες και περιοχές.

«Η διεθνής μας αξία, είναι να προσφέρουμε ένα ισχυρό παγκόσμιο δίκτυο και χαρτοφυλάκιο το οποίο συνδέει αγοραστές και πωλητές μέσω συνεχών διασυνοριακών μεταφορών», δήλωσε ο Jim Barber, Διεθνής Πρόεδρος της UPS. «Με την πρόσφατη επέκταση των υπηρεσιών της UPS Worldwide Express, ηγούμαστε του κλάδου, πραγματοποιώντας τη σύνδεση αυτή σε 124 χώρες και περιοχές, οι οποίες αποτελούν σχεδόν το 96% του παγκόσμιου Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος και το 93% των πραγματικών εισαγωγών».

Οι εταιρείες επιλέγουν την υπηρεσία UPS Express™ για παγκόσμιες αποστολές σε σύντομο χρόνο. Οι επιχειρήσεις με προϊόντα που έχουν μικρή διάρκεια ζωής, όπως αυτές που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της υγείας, επωφελούνται από την ταχύτητα και την αξιοπιστία που προσφέρει η συγκεκριμένη υπηρεσία. Παράλληλα, οι επιχειρήσεις που κινούνται στον χρονικά απαιτητικό χώρο της υψηλής τεχνολογίας και του λιανικού εμπορίου, επωφελούνται αντίστοιχα, καθώς αποκτούν περισσότερο έλεγχο και ευελιξία στην αλυσίδα εφοδιασμού τους.

Οι οικονομολόγοι του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου προβλέπουν τη συνεχή ανάπτυξη του εμπορίου το 2018, μετά από την έντονη και πάνω του αναμενόμενου ανάπτυξη που παρουσίασε το 2017. Η υπηρεσία Worldwide Express της UPS διευκολύνει την ανάπτυξη αυτή, παρέχοντας στους πελάτες μεγαλύτερο εύρος επιλογών σχετικά με την ημερήσια παράδοση, σε ιδιαίτερα σημαντικές παραγγελίες.

Η Βραζιλία είναι μια από τις 10 χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπου επεκτάθηκε η υπηρεσία., Η Βραζιλία αποτελεί την 8η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο και, σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα, σημείωσε πάνω από 217 δισεκατομμύρια δολάρια σε εξαγωγές και 150 δισεκατομμύρια δολάρια σε εισαγωγές. Οι πελάτες της βιομηχανικής κατασκευής και της αυτοκινητοβιομηχανίας εξαρτώνται από την υπηρεσία UPS Worldwide Express για τα κρίσιμα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στις γραμμές παραγωγής.

Το 2017, οι εισαγωγές στην Ινδία αυξήθηκαν κατά 21%, σε σχεδόν 42 δισεκατομμύρια δολάρια, σε σύγκριση με το 2016. Αυτή η ανάπτυξη προέρχεται από πολλές βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών και των βιομηχανικών μηχανημάτων. Οι επιχειρήσεις που αποτελούν μέρος αυτών των ταχύτατα αναπτυσσόμενων βιομηχανιών μπορούν να χρησιμοποιήσουν την διευρυμένη υπηρεσία ταχείας εξυπηρέτησης της UPS για την παραλαβή των παραγγελιών τους νωρίτερα από ότι στο παρελθόν.

Στην περιοχή Ασίας- Ειρηνικού, η Νότια Κορέα είναι μία από τις 14 χώρες που εντάσσεται στην επέκταση της υπηρεσίας UPS Express. Καθώς η Νότια Κορέα συνεχίζει να έχει ηγετικό ρόλο στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας, η επέκταση της UPS Express θα προσφέρει στους κατασκευαστές και στους διανομείς αυτοκινήτων, που δραστηριοποιούνται σε μεγάλες βιομηχανικές περιοχές, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, συνδέοντας τους πιο γρήγορα με άλλους εταίρους στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Οι πελάτες στην Ευρώπη θα επωφεληθούν από τον ταχύτερο χρόνο αποστολής στις αναπτυσσόμενες οικονομίες της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής. Η UPS δεσμεύεται να επενδύσει 2 δισεκατομμύρια δολάρια στο Ευρωπαϊκό της δίκτυο έως το 2019 και η επένδυση αυτή έχει ήδη κάνει την εταιρεία ταχύτερη σε περισσότερα από 350 ζεύγη πόλεων μεταξύ 27 Ευρωπαϊκών χωρών.

Η υπηρεσία UPS Worldwide Express εντάσσεται στο ευρύτερο χαρτοφυλάκιο της UPS Express ™, το οποίο προσφέρει τις πιο εγγυημένες επιλογές για διεθνείς παραδόσεις παραγγελιών μέσα στη μέρα, οι οποίες περιλαμβάνουν και τον εκτελωνισμό.

Το χαρτοφυλάκιο UPS Express περιλαμβάνει:

  • Την UPS Express Plus για πρωινή παράδοση σε 56 χώρες και περιοχές
  • Την UPS Express για μεσημεριανή παράδοση σε 124 χώρες και περιοχές
  • Την UPS Express Saver για παράδοση στο τέλος της μέρας σε 220 χώρες και περιοχές