Τη νέα της προσφορά ανακοινώνει η Aegean για όλες τις απευθείας πτήσεις της Olympic Air προς Λάρνακα από 48€, για 30.000 θέσεις.

Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων από/προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Λάρνακα με απλή μετάβαση και με επιστροφή.

Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στα olympicair.com και aegeanair.com έως και την 05.03.2018 για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της Olympic Air από 16.04.2018 έως και 16.09.2018. Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 50€ για πτήσεις από Αθήνα για Λάρνακα και από 40€* για πτήσεις από Λάρνακα για Αθήνα.

Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 48€ για πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Λάρνακα και από 57€* για πτήσεις από Λάρνακα για Θεσσαλονίκη. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο GoLight.

*Η τιμή αφορά σε πτήσεις επιστροφής.