Ανοιχτό είναι ξανά από χθες, 19 Μαρτίου, το αεροδρόμιο «Ιπποκράτης» της Κω, Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. 
Υπενθυμίζεται ότι το αεροδρόμιο είχε κλείσει στις 4 Μαρτίου, για να γίνουν εργασίες τόσο στο διάδρομο προσγείωσης, όσο και στο χώρο στάθμευσης των αεροσκαφών.
Ο εκπρόσωπος της εταιρικής επικοινωνίας της Fraport, Γιάννης Παπάζογλου, μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου, ανέφερε ότι θα είναι χρονιά έκπληξη για την Κω, καθώς θα προστεθούν και νέες αεροπορικές εταιρείες.
Σ’ ότι αφορά στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου, είπε ότι έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στο διάδρομο προσγείωσης, εγκαταστάθηκε νέο σύστημα κλιματιστικού, ενώ σε εξέλιξη είναι η αναβάθμιση του χώρου στάθμευσης αεροσκαφών και οι εργασίες στο εμπορικό κομμάτι με τη δημιουργία καταστημάτων.

























