Το ταξιδιωτικό της πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2019 ανακοίνωσε η TUI Ηνωμένου Βασιλείου, με 720.000 επιπλέον θέσεις και 16 νέα ξενοδοχειακά καταλύματα, σε όλο το φάσμα των προϊόντων TUI και First Choice.

Ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου έχει αυξήσει τα επιμέρους προγράμματά του σε Ελλάδα, Τουρκία και Κροατία, βάσει της ζήτησης των πελατών.

Προστίθενται 40 νέα δρομολόγια και 16 νέα resort με τα brand TUI ή First Choice, όπως τα Holiday Village και SplashWorld.

Ειδικότερα, στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται τρία νέα ξενοδοχεία TUI Sensimar στην Κρήτη, τη Ζάκυνθο και τη Σαντορίνη.

O μεγαλύτερος αριθμός αεροπορικών θέσεων προβλέπεται στις πτήσεις με αναχώρηση από τα αεροδρόμια Ντόνκαστερ Σέφιλντ, Μάντσεστερ, Κάρντιφ, Μπέρμιγχαμ, Ανατολικά Μίντλαντς και Γλασκώβη.

Επιπλέον χωρητικότητα προστέθηκε ακόμη για Κροατία και Τουρκία, ενώ 200.000 θέσεις θα είναι διαθέσιμες για το Cape Verde.

Ανάμεσα στα νέα ξενοδοχεία θα είναι και δύο στο Dalaman και το Agadir του Μαρόκολ. Προστέθηκε ένα νέο TUI Family Life στην Αττάλεια και στη Lanzarote πρόκειται να λειτουργήσει το First Choice Holiday Village. Επίσης, η First Choice θα ανοίξει το SplashWorld στο Marsa Alam ενώ άλλο ένα θα ανοίξει και στη Δομινικανή Δημοκρατία το Δεκέμβριο του 2018.

Ο εμπορικός διευθυντής του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας Richard Sofer δήλωσε: «Για το Καλοκαίρι του 2019, έχουμε το πιο φιλόδοξο πρόγραμμα που έχουμε παρουσιάσει ποτέ. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε την εκπληκτική γκάμα των πακέτων διακοπών μας, μέσω ενός εκτεταμένου περιφερειακού προγράμματος πτήσεων, που εστιάζει στους βασικούς προορισμούς που θέλουν να ταξιδέψουν οι παραθεριστές, παρέχοντας ταυτόχρονα την ευελιξία της διαμονής που επιθυμούν. Προσθέσαμε χωρητικότητα όπου γνωρίζουμε ότι έχουμε ζήτηση από τους πελάτες μας και θα ανοίξουμε 16 νέα θέρετρα, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας για τις αποκλειστικές φιλοσοφίες ξενοδοχείων μας. Η πρόθεσή μας είναι να προσφέρουμε νέες δυνατότητες στους πελάτες, προσελκύοντας νέους παραθεριστές στα brands TUI και First Choice. Αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα σε ένα συναρπαστικό όραμα που θα εξελιχθεί μέσα στους επόμενους 12 μήνες και παραπέρα».