Η Travelport και η Air France KLM υπέγραψαν συμφωνία για τη διανομή περιεχομένου μέσω της πλατφόρμας της Travelport.

Η Air France, η KLM και η HOP! στην πλατφόρμα της Travelport θα απολαμβάνουν το πλούσιο περιεχόμενό της και θα συνεχίσουν να επωφελούνται από τα εργαλεία της, εκτός των δυνατοτήτων κράτησης που επιτρέπουν την αυτοματοποίηση της εργασίας, τις διαδικασίες διαχείρισης αλλαγών, την ενσωμάτωση πολλών περιεχομένων, τη ρομποτική και άλλες υπηρεσίες.

Η Travelport είναι ο μόνος φορέας εκμετάλλευσης του GDS, με το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης της IATA, για την ανάπτυξη της τεχνολογίας NDC.

Αυτή η συμφωνία επιτρέπει στους πελάτες που επιλέγονται από την Air France HOP! και την KLM, να έχουν πρόσβαση σε ένα ιδιωτικό κανάλι μέσω της Travelport, από το οποίο θα λαμβάνουν περιεχόμενο χωρίς την πρόσθετη επιβάρυνση διανομής που εισπράττει η Air France KLM, από την 1η Απριλίου 2018.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία, ο Derek Sharp, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Travelport για την Air Commerce, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράψουμε αυτή τη συμφωνία με την Air France KLM, μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες της Ευρώπης. Πρόκειται για την επέκταση μιας μακροπρόθεσμης σχέσης η οποία έδωσε μεγαλύτερη επιλογή στους πελάτες της Air France KLM. Προσβλέπουμε σε συνεχή παραγωγική συνεργασία καθώς αναπτύσσουμε νέα τεχνολογία στην αεροπορική εταιρεία».

Η Emmanuelle Gailland, Αντιπρόεδρος της Distribution Air France KLM, σχολίασε: «Η Travelport υπήρξε ένας σπουδαίος συνεργάτης σε όλη τη δημιουργία του ιδιωτικού μας καναλιού ως μια μετάβαση προς την NDC. Τόσο η Air France KLM όσο και η Travelport θα συνεργαστούν για να φέρουν στην αγορά το περιεχόμενο NDC νέων ναύλων, προϊόντων, υπηρεσιών και πλούσιων μέσων».