Η Ryanair ξεκίνησε μια σειρά από νέα προϊόντα υψηλής ποιότητας, ως μέρος του βελτιωμένου μενού της, συμπεριλαμβανομένων των Heineken 0.0 (μη αλκοολούχα μπύρα), Hendricks Gin, βότκα Grey Goose και πιο υγιεινά σνακ όπως το UFIT Protein Drink, μπάρες Dr Coy και ένα ευρύ φάσμα από μπάρες πρωτεΐνης της Fulfill.

Η Ryanair είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που προσφέρει την Heineken 0.0, την οποία μπορείτε να βρείτε στο μενού του ‘Getaway Café’στο δωρεάν περιοδικό ‘Runway Retail’, το οποίο προσφέρει ιδέες για δώρα, οικονομικά γεύματα και νέα καλλυντικά και αρώματα για άντρες και γυναίκες.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε μια νέα γκάμα υψηλής ποιότητας προϊόντων στο μενού μας, όπως Heineken 0.0, Hendricks Gin, Grey Goose βόντκα και υγιεινά σνακ όπως τα UFIT Protein Drinks, μπάρες Dr Coy και ένα ευρύ φάσμα από μπάρες της Fulfill. Αυτά τα προϊόντα και πολλά άλλα μπορούν να βρεθούν μέσα στο ενημερωτικό περιοδικό ‘Runway Retail’ το οποίο είναι γεμάτο από αποκλειστικές ιδέες δώρων, διαγωνισμούς και το βελτιωμένο μενού ‘Getaway Café’.

Οι πελάτες επιλέγουν ήδη την Ryanair για τους χαμηλότερους ναύλους και την εξαιρετική επιλογή διαδρομών. Τώρα μπορούν να προσβλέπουν σε μια ακόμα πιο ευχάριστη πτήση με το βελτιωμένο μενού μας, καθιστώντας την Ryanair την ιδανική επιλογή για οικογένειες και φίλους αυτό το καλοκαίρι».