Η Air New Zealand κατέκτησε πολλές διακρίσεις για τις υπηρεσίες της, στα Travellers’ Choice Awards 2018, του TripAdvisor.Συγκεκριμένα, κέρδισε τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, ενώ κατέχει και τον τίτλο της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας στον Νότιο Ειρηνικό.

Το προϊόν Premium Economy Class της Air New Zealand κέρδισε για δεύτερη συνεχή χρονιά το βραβείο καλύτερου Premium Economy προϊόντος στον κόσμο.

Η Air New Zealand βραβεύτηκε επίσης στις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Καλύτερη Business Class στον Νότιο Ειρηνικό
  •  Καλύτερη Premium Economy Class στον Νότιο Ειρηνικό
  •  Καλύτερη Economy Class στο Νότιο Ειρηνικό

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την αναγνώριση των αγαπημένων αεροπορικών εταιρειών της παγκόσμιας κοινότητας του TripAdvisor και την προβολή των αερομεταφορέων σε όλο τον κόσμο που παρέχουν τις καλύτερες πτήσεις, συμπεριλαμβανομένης της Air New Zealand», δήλωσε ο Bryan Saltzburg, Διευθύνων Σύμβουλος του TripAdvisor Flights.

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό το να λαμβάνουμε αυτά τα βραβεία ως αποτέλεσμα άμεσης ανταπόκρισης των πελατών μας παγκοσμίως. Οι εργαζόμενοί μας εργάζονται σκληρά κάθε μέρα για να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες, με αποτέλεσμα αυτό να αναγνωρίζεται από την πλευρά τους», ανέφερε ο Διευθυντής Μάρκετινγκ & Πελατών της Air New Zealand, Mike Tod.

«Το να ακούμε τα σχόλια των πελατών αποτελεί σημαντικό μέρος της στρατηγικής μας και μας βοήθησε να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και πιο απρόσκοπτη εμπειρία πελατών», σημείωσε.

Τα βραβεία καθορίζονται από την ποσότητα και την ποιότητα των ταξιδιωτικών κριτικών του TripAdvisor και των αξιολογήσεων που υποβλήθηκαν για περίοδο 12 μηνών.