Η Singapore Airlines (SIA) αναδείχθηκε ως η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο στα φετινά Βραβεία TripAdvisor Travellers’ Choice Awards 2018 στην κατηγορία των αεροπορικών εταιρειών.

Επιπλέον, διακρίθηκε και σε επτά ακόμα κατηγορίες του διεθνώς αναγνωρισμένου site κρατήσεων και ταξιδιωτικού προγραμματισμού.

Οι νικητές των Βραβείων Travellers’ Choice Awards για τις αεροπορικές εταιρείες επιλέγονται με βάση τις αξιολογήσεις διεθνών ταξιδιωτών ως προς το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, ποιότητας και αξίας που παρέχουν οι αεροπορικές εταιρείες. Το TripAdvisor χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμό που λαμβάνει υπόψη την ποσότητα και την ποιότητα των αξιολογήσεων και της βαθμολογίας που έχουν συγκεντρώσει οι αεροπορικές εταιρείες σε διάστημα 12 μηνών.

«Είμαστε περήφανοι που μας απονεμήθηκε ο φετινός τίτλος της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρίας στον Κόσμο των φημισμένων βραβείων TripAdvisor Travellers’ Choice Awards. Η διάκριση είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης των χιλιάδων εργαζομένων της SIA ανά τον κόσμο, το οποίο εστιάζει την προσοχή του καθημερινά στη διασφάλιση της ανταγωνιστικότητας της Singapore Airlines σε παγκόσμιο επίπεδο», ανέφερε ο CEO της Singapore Airlines, κ. Goh Choon Phong.

«Το επιχειρηματικό μοντέλο της SIA βασίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: στην ηγετική θέση, την υπεροχή των υπηρεσιών, και τη διασυνδεσιμότητα. Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό και στους τρεις τομείς προκειμένου να διασφαλίσουμε κορυφαίες προσφορές που πληρούν και υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας, τόσο στο έδαφος όσο και εν πτήσει», συμπλήρωσε.

Πέραν από τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρίες στον Κόσμο, η SIA έλαβε φέτος επτά ακόμα βραβεία στις κατηγορίες:

  • Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας – ΑΣΙΑ
  • Καλύτερης Διεθνούς Πρώτης Θέσης – ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
  • Καλύτερης Οικονομικής Θέσης – ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
  • Καλύτερης Διεθνούς Πρώτης Θέσης – ΑΣΙΑ
  • Καλύτερης Οικονομικής Θέσης – ΑΣΙΑ
  • Η Διακεκριμένη Θέση που επιλέγουν οι Ταξιδιώτες – ΑΣΙΑ
  • Η Διακεκριμένη Οικονομική Θέση που επιλέγουν οι Ταξιδιώτες – ΑΣΙΑ