Η Air Canada παρουσίασε τη νέα υπηρεσία Signature Air Canada, προσφέροντας βελτιωμένη ταξιδιωτική εμπειρία στους πελάτες που πετούν στην Air Canada Signature Class, την κορυφαία καμπίνα του αεροσκάφους μεγάλης ατράκτου.

Η νέα υπηρεσία της Air Canaςda, που ξεκινά την 1η Ιουνίου, προσφέρει καθίσματα επίπεδης θέσης σε επιλεγμένες απευθείας, διηπειρωτικές πτήσεις εντός του Καναδά και σε επιλεγμένες πτήσεις εντός της Βόρειας Αμερικής στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων νυχτερινών καθημερινών πτήσεων από το Βανκούβερ, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο, στο Τορόντο.

Οι πελάτες της υπηρεσίας Signature Service της Air Canada θα έχουν προτεραιότητα σε κάθε στάδιο του ταξιδιού, όπως στην πρόσβαση σε υπηρεσίες του αεροδρομίου, στην προτεραιότητα των αποσκευών και την γρηγορότερη επιβίβαση.

Οι πελάτες θα απολαύσουν επίσης την πρόσβαση στo Air Canada Maple Leaf Lounge και για τους επιλέξιμους πελάτες που ταξιδεύουν σε διεθνείς προορισμούς, πρόσβαση στην Air Canada Signature Suite, με à la carte εστιατόριο όπου σερβίρεται μενού από τον διάσημο καναδικό σεφ, David Hawksworth.

«Τα νέα brand Air Canada Signature Service και Air Canada Signature Class αντιπροσωπεύουν τις βελτιώσεις στην ταξιδιωτικές μας υπηρεσίες. Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας, που ταξιδεύουν σε μεγαλύτερα δρομολόγια, δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην άνεση όταν βρίσκονται στα αεροδρόμια ή στο αεροσκάφος. Με την υπηρεσία Signature Air Canada, παρέχουμε ένα επίπεδο εξυπηρέτησης αξεπέραστο στη Βόρεια Αμερική, σε κάθε πτήση ευρείας ζώνης», δήλωσε ο Benjamin Smith, Πρόεδρος της Passenger Airlines, της Air Canada.

«Οι πελάτες που ταξιδεύουν στην Air Canada Signature Class σε διεθνείς διαδρομές και, από τον Ιούνιο, σε επιλεγμένες διηπειρωτικές πτήσεις εντός της Βόρειας Αμερικής, θα λαμβάνουν την απρόσκοπτη υπηρεσία των αεροσκαφών της Air Canada και θα τους παρέχονται περισσότερες ανέσεις καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους», συμπλήρωσε.

Διαθέσιμες πλέον σε όλες τις διεθνείς πτήσεις της Air Canada και από την 1η Ιουνίου στις επιλεγμένες πτήσεις της Βόρειας Αμερικής, οι υπηρεσίες Air Canada Signature Service και η Air Canada Signature Class ενσωματώνουν και αναδεικνύουν τα βραβευμένα χαρακτηριστικά της International Business Class της Air Canada, συμπεριλαμβανόμενης της νέας σουίτας.

Η υπηρεσία Signature Air Canada θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες μεσογειακές και εγχώριες καναδικές διηπειρωτικές πτήσεις όταν εκτελούνται με Boeing 787 Dreamliner, Boeing 777, Boeing 767 και Airbus A330. Περιλαμβάνονται δρομολόγια μεταξύ του Τορόντο και πόλεων του Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Βανκούβερ και μεταξύ Βανκούβερ και των πόλεων της Νέας Υόρκης-Νιούαρκ και του Μόντρεαλ.

Σημειώνεται ότι, η υπηρεσία Air Canada Signature Service, που αφορά στις σουίτες, προσφέρει μια πλήρη νυχτερινή ξεκούραση και θα είναι διαθέσιμη καθημερινά στις ακόλουθες απευθείας νυχτερινές πτήσεις, που ξεκινούν την 1η Ιουνίου.

Flight

Departs

Arrives

Aircraft

AC126

Vancouver 22:35

Toronto 05:55 + 1 day

Boeing 777

AC788

Los Angeles 22:15

Toronto 05:52 + 1 day

Boeing 787

AC754

San Francisco 22:45

Toronto 06:37 + 1 day

Boeing 787

Η Air Canada Signature Class παρουσιάζει τις νέες παροχές της για να κάνει το ταξίδι ακόμα πιο άνετο:

  • Ανανεωμένο μενού από τον σεφ David Hawksworth, συμπεριλαμβανομένου, για πρώτη φορά, το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο στην Signature Class, από την 1η Ιουνίου και ασιατικό μενού από τον σεφ Vikram Vij στις πτήσεις προς Βομβάη και Νέο Δελχί, συνοδευόμενο από κρασί που επιλέχθηκε από τον Somelier της Air Canada Véronique Rivest, σερβιρισμένα όλα σε νέα σειρά πιάτων και ποτηριών.
  • Για τους διηπειρωτικούς ταξιδιώτες, ενισχύεται το κρασί και τα οινοπνευματώδη ποτά, καθώς υπάρχει και η πρόσθετη επιλογή του espresso και του καπουτσίνο που σερβίρονται με επιδόρπια ή μια νέα επιλογή τυριού, ενώ για τους διεθνείς ταξιδιώτες η Air Canada θα προσφέρει τώρα σαμπάνια Laurent-Perrier, σε όλες τις διαδρομές, οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν το νέο κοκτέιλ με υπογραφή της Air Canada.
  • Για τους διεθνείς ταξιδιώτες, τα προσωπικά είδη άνεσης από καναδικές μάρκες, συμπεριλαμβανομένων παροχών από το Want Les Essentiels, με προϊόντα υψηλής ποιότητας από το vitruvi.

  • Τα μαξιλαράκια στρώματος για την μεγαλύτερη άνεση κατά της διάρκεια του ύπνου

  • Στο αεροδρόμιο του Τορόντο, οι πελάτες της Air Canada Signature Class που αναχωρούν για διεθνείς πτήσεις, θα έχουν πρόσβαση στην Air Canada Signature Suite. Η σουίτα είναι ένα αποκλειστικό καταφύγιο στο αεροδρόμιο, όπου οι πελάτες μπορούν να δειπνήσουν  δωρεάν σε εστιατόριο πλήρους εξυπηρέτησης, με ένα μενού που δημιουργήθηκε από τον σεφ Hawksworth ή να απολαύσουν τη σαμπάνια Moet & Chandon, εκλεκτά κρασιά και κοκτέιλ υψηλής ποιότητας.

  • Για τους πελάτες premium καμπίνας που προέρχονται από το Τορόντο (Πήρσον) ή φθάνουν στο Τορόντο, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει εγχώρια πτήση με επόμενη διαδρομή ένα διεθνές ταξίδι, η Air Canada θα παρέχει την υπηρεσία Air Canada Valet Service, που θα πραγματοποιείται από τη BMW, με έναρξη αργότερα μέσα στο 2018. Είναι η πρώτη αποκλειστική υπηρεσία που προσφέρεται από μια αεροπορική εταιρεία στη Βόρεια Αμερική για πελάτες καμπίνας υψηλής ποιότητας, όπου ένας αποκλειστικός στόλος της BMW sedan θα μεταφέρει γρήγορα τους πελάτες.