Η Egnatia Aviation, όπως ανακοινώνει, συνάπτει συνεργασία με μία ακόμα αεροπορική εταιρεία, την Iraqi Airways, διπλασιάζοντας το έργο της και καθιστώντας την μία από τις πλέον προτιμώμενες επιλογές των αεροπορικών εταιρειών στον κόσμο.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την πλήρη εκπαίδευση όλων των μελλοντικών πιλότων της αεροπορικής εταιρείας, ως αποτέλεσμα της συστηματικής παρουσίας της εταιρείας τα τελευταία 7 χρόνια, σε όλες τις Αραβικές χώρες, και της  αναγνωρισμένης αεροπορικής εκπαίδευσης που παρέχει στην Ελλάδα.

Ο συνολικός αριθμός των εκπαιδευόμενων της Iraqi Airways για το 2018 ανέρχεται στα 75 άτομα και χωρίζεται σε 2 γκρουπ. Οι πρώτοι 52 σπουδαστές θα ξεκινήσουν την εκπαίδευσή τους στις 11 Ιουνίου και οι υπόλοιποι 23 θα αφιχθούν στην Ελλάδα το φθινόπωρο του 2018.

Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί τη μεγαλύτερη στον Ελλαδικό χώρο πάνω στον τομέα της εκπαίδευσης των επαγγελματιών πιλότων αερογραμμών και έχει πολλαπλά οικονομικά και τουριστικά οφέλη για τη χώρα μας και την τοπική κοινωνία.

Η Egnatia Aviation, όπως ανακοινώνει, ακολουθώντας πιστά την αποστολή της, δεσμεύεται να παρέχει τις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης στην Ευρώπη για τους μελλοντικούς πιλότους των μεγαλύτερων αεροπορικών εταιρειών του κόσμου. Επίσης, η εταιρεία επισημαίνει ότι ο συνδυασμός των άριστων κλιματολογικών συνθηκών της Ελλάδας, με τις άρτιες εγκαταστάσεις και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, διασφαλίζει την ποιότητα και τα επιθυμητά αποτελέσματα για την παγκόσμια κοινότητα της αεροπορίας.