Το καθιστικό της Samsung στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, το μεγαλύτερο και πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της χώρας, με σχεδόν 22 εκατομμύρια ταξιδιώτες το 2017, είναι το νέο έργο της εταιρείας.

Photo by Cathy Cunliffe

Το έργο ανατέθηκε από τον διαφημιστικό οργανισμό Solid Havas. Η Samsung, όπως ανακοινώνει, παρέδωσε ένα έργο εξαιρετικών προδιαγραφών και λειτουργιών, καθώς και τεράστιας σημασίας ως επαφή και εμπειρία με την εταιρεία, στοχεύοντας σε κοινό ευρείας γκάμας, που περιλαμβάνει οποιονδήποτε ταξιδιώτη.

Η Samsung προωθεί κυρίως την κυρτή τεχνολογία απεικόνισης QLED καθώς και τη νέα σειρά κινητών τηλεφώνων, τάμπλετ και αξεσουάρ.

Photo by Cathy Cunliffe

Συγκεκριμένα, η εταιρεία επισημαίνει τα εξής:

«Οι “καμπυλωτές γραμμές” αποτέλεσαν την έμπνευση για την ιδέα και τη σχεδίαση μας. Ολόκληρη η περιοχή, είτε εκεί που εμφανίζονται τα προϊόντα είτε στο καθιστικό, ακολουθεί ένα κυκλικό μοτίβο και τοποθετείται σε έναν καθρέφτη τοποθετημένο μέσα στο περίπτερο, σχηματίζοντας δύο ξεχωριστές περιοχές.

Σε στρατηγική θέση για να προσελκύσει τόσο τους περαστικούς όσο και όσους θέλουν να καθίσουν, η περιοχή των εκθεμάτων βρίσκεται στο κέντρο, με δύο μεγάλες οθόνες προϊόντων της Samsung σε κάθε πλευρά. Το καθιστικό τοποθετείται στα δύο άκρα του χώρου, όπου ελκυστικά ξύλινα παγκάκια σχεδιασμένα να αντανακλούν την καμπυλότητα των οθονών, συνδυάζονται με τα τελευταία προϊόντα της QLED Samsung. Κάθε κάθισμα είναι εξοπλισμένο με υποδοχή φόρτισης USB, ώστε οι ταξιδιώτες να μπορούν να φορτίζουν εύκολα τις συσκευές τους καθώς απολαμβάνουν την εμπειρία της Samsung.

Το αποτέλεσμα είναι μια ανοιχτή και φιλόξενη περιοχή που καταφέρνει να ξεχωρίζει θετικά μέσα στην αισθητική του αεροδρομίου και δημιουργεί ένα μοναδικό σημείο χαλάρωσης που πραγματικά μεταφέρει την αισθητική και τις αξίες της Samsung. Το περίπτερο λειτουργεί κανονικά και το έχουν υποδεχτεί με ενθουσιασμό από τους ταξιδιώτες, κρίνοντας από τον ιδιαίτερα αυξημένο αριθμό χρηστών.