Η Travelport ανακοίνωσε τη νέα ηγεσία της, στα Τμήματα Εμπορίου του Οργανισμού, στην Αμερική και την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Στην Αμερική, ο Simon Ferguson θα γίνει Διευθύνων Σύμβουλος, του Τμήματος Εμπορίου στην περιοχή που καλύπτει τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και τη Λατινική Αμερική. Ο Ferguson παραλαμβάνει τη συγκεκριμένη θέση, από τον Bret Kidd. Θα μετεγκατασταθεί από το Λονδίνο, όπου επί του παρόντος εποπτεύει την περιοχή της Travelport στη Βόρεια Ευρώπη, στην έδρα της Ατλάντα, στην Τζόρτζια στις ΗΠΑ, από την 1η Ιουλίου.

Ο Simon Ferguson είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Sheffield, ενώ η επαγγελματική του πορεία περιλαμβάνει ηγετικές θέσεις στην ταξιδιωτική τεχνολογία και τα μέσα ενημέρωσης πριν από την είσοδό του στην Travelport, το 2011.

Σημειώνεται ότι, το 2017, τα έσοδα της Travelport στην Αμερική ήταν πάνω από 700 εκατ. δολ.

Στη Μέση Ανατολή και την Αφρική, ο Damian Hickey θα αναλάβει το ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου, του Οργανισμού Εμπορίου μετά την αποχώρηση του Rabih Saab, νωρίτερα αυτό το έτος. Ο Hickey θα αναλάβει τα καθήκοντά του από την 1η Ιουνίου και θα μεταφερθεί στη βάση Langley της Travelport στη Σιγκαπούρη, όπου επί του παρόντος επιβλέπει τις αεροπορικές συναλλαγές της Travelport στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος βρίσκεται στην Travelport από το 2012, περνώντας από διάφορους ηγετικούς ρόλους. Είναι απόφοιτος του Trinity College του Δουβλίνου και έχει εργαστεί στον τομέα των τεχνολογιών ταξιδιών για πάνω από είκοσι χρόνια.

Το 2017, τα έσοδα της Travelport στην περιοχή ξεπέρασαν το 1 δισ. δολ.

Ο Jason Clarke, Διευθύνων Σύμβουλος της Τμήματος Εμπορίου, σχολίασε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Bret για τη συμβολή του στην ηγεσία της Αμερικής τα τελευταία δύο χρόνια και να συγχαρώ τον Damian και τον Simon για τους νέους ρόλους τους. Είμαι βέβαιος ότι το επίπεδό τους διασφαλίζει ότι θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας σε αυτές τις κρίσιμες περιοχές και θα τους βοηθήσουμε να βελτιώσουν την απόδοσή τους με τα μοναδικά εργαλεία και το διαφοροποιημένο περιεχόμενο που μόνο η Travelport προσφέρει.