Σε αύξηση των δρομολογίων της και σε διπλασιασμό των επιβατών που ταξιδεύουν με τις πτήσεις της από και προς το Αεροδρόμιο της Πάφου, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Ryanair.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, εκτιμάται ότι περίπου 940 χιλ. επιβάτες αναμένεται να διακινηθούν φέτος με πτήσεις της Ryanair από και προς την Πάφο, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην περαιτέρω αύξηση της επιβατικής κίνησης του Αεροδρομίου της Πάφου, τόσο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όσο και κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Ακόμη, επισημαίνεται ότι για τη χειμερινή περίοδο 2018-19, η αεροπορική εταιρεία Ryanair ανακοίνωσε ήδη 12 νέα δρομολόγια, προς Αμμάν, Δουβλίνο, Κάουνα, Μπόρνμου, Μπρατισλάβα , Κρακοβία, Βουκουρέστι, Λίβερπουλ, Βουδαπέστη, Ρίγα, Χανιά και Τάλλι. Σημειώνεται ότι η Ryanair θα συνεχίσει και το υφιστάμενο πτητικό της πρόγραμμα.

Στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στον Αερολιμένα Πάφου, η Hermes Airports καλωσόρισε την πτήση της Ryanair από το Δουβλίνο, η οποία και σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας περιόδου ενίσχυσης της παρουσίας της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας στην Κύπρο.

Σε δήλωση της, η Ανώτερη Διευθύντρια Ανάπτυξης Αεροπορικών Θεμάτων, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Hermes Airports, Μαρία Κουρούπη, επισήμανε ότι η αύξηση και ο εμπλουτισμός των δρομολογίων της Ryanair στην Πάφο, έχει διπλή σημασία. Αφενός, σημείωσε, επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του ιρλανδικού αερομεταφορέα στο τουριστικό προϊόν της Κύπρου και αφετέρου, κατέληξε, συμβάλλει καταλυτικά στην περαιτέρω αύξηση της επιβατικής κίνησης στο Αεροδρόμιο Πάφου.

Τέλος, σε δήλωση του, ο Διευθυντής Πωλήσεων της Ryanair για την περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης, Νικόλας Λαρδής, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ενίσχυση του πτητικού προγράμματος της Ryanair από και προς την Πάφο καθώς επίσης την πεποίθηση του ότι η παρουσία του ιρλανδικού αερομεταφορέα στην Κύπρο θα αποδειχθεί ακόμη πιο επιτυχημένη στο μέλλον.