Απίστευτο και όμως αληθινό το συμβάν που έλαβε χώρα σε μία πτήση από το Μάντσεστερ με προορισμό την Ινδία, όταν μία γυναίκα ταξίδεψε με το διαβατήριο του συζύγου της, χωρίς να το καταλάβει κανείς.

Το συμβάν αυτό έχει πρωταγωνίστρια την 55χρονη Geeta Modha, η οποία έπρεπε να κάνει ένα μεγάλο επαγγελματικό ταξίδι. Από την βιασύνη της όμως κατά λάθος πήρε το διαβατήριο του συζύγου της.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ούτε η ίδια το κατάλαβε αλλά ούτε και κανείς από τους εργαζόμενους του αεροδρομίου, όταν έκανε το check in. Μάλιστα, είχε κάνει και ενδιάμεση στάση στο Ντουμπάι αλλά ούτε εκεί πρόσεξε κανείς πως η 55χρονη επιχειρηματίας είχε λάθος διαβατήριο.

Όπως αναφέρει το Manchester Evening News, το «λάθος» το εντόπισαν στο αεροδρόμιο του Δελχί, όπου κατάλαβαν πως «κάτι δεν πήγαινε καλά» όταν έπρεπε να συμπληρώσει μια φόρμα.

Οι ινδικές Αρχές τότε την ανάγκασαν να ταξιδέψει πίσω στο Ντουμπάι για να παραλάβει το δικό της διαβατήριο. Η ίδια σε δηλώσεις της είπε πως δεν την πείραξε τόσο όλη αυτή η ταλαιπωρία, όσο το γεγονός πώς δεν υπάρχει σωστός έλεγχος.

Τέλος, το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ με τη σειρά του δήλωσε ότι είναι ευθύνη του προσωπικού των αεροπορικών εταιρειών να ελέγχουν τα διαβατήρια και ότι το περιστατικό εξετάζεται από τους αρμόδιους.