Η Ryanair, ανακοίνωσε εχθές το διορισμό της Chiara Ravara ως Επικεφαλής του Sales & Marketing, προάγοντας την από την προηγούμενη θέση της ως Senior Sales & Marketing Manager. 

Συγκεκριμένα, η Chiara εργάζεται στη Ryanair από το 2014 ερχόμενη από την Aviareps στην Ιταλία, και θα επιβλέπει τις δραστηριότητες της ομάδας Πωλήσεων και Μarketing της Ryanair σε 37 χώρες στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική.

Ο Marketing Operations Director της Ryanair, Matthias Wenk δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον διορισμό της Chiara Ravara ως Επικεφαλής του Sales and Marketing καθώς θα φέρει αξιοσημείωτη γνώση και εμπειρία στην αγορά με αυτό το ρόλο. Η Chiara θα επιβλέπει τις δραστηριότητες της ομάδας Πωλήσεων και Μarketing, καθώς συνεχίσουμε να ενισχύουμε τις καινοτομίες του προγράμματος ‘Always Getting Better’, να αυξάνουμε την επιβατική κίνηση, το δίκτυό μας και τον τουρισμό σε όλη την Ευρώπη, με περισσότερους από 138 εκατομμύρια επιβάτες να ταξιδεύουν με την Ryanair αυτό το έτος».

Η Chiara Ravara δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που διορίζομαι Επικεφαλής του Sales and Marketing της Ryanair, της Νο.1 αεροπορικής εταιρίας στην Ευρώπη. Βρισκόμαστε σε πολύ ενθουσιώδεις εποχές για τη Ryanair καθώς ενισχύουμε τις τελευταίες καινοτομίες του προγράμματος ‘Always Getting Better’ το οποίο περιλαμβάνει το Ryanair Rooms με 10% Travel Credit, το Ryanair Transfers, μειωμένες χρεώσεις για αποσκευές και υπόσχεση ακρίβειας αφίξεων και αναχωρήσεων. Είμαι πολύ χαρούμενη για τον χρόνο που έχω περάσει στη Ryanair μέχρι στιγμής και ανυπομονώ να ξεκινήσω το νέο αυτό κεφάλαιο στη Ryanair».