Τα άτομα, που έχουν ηλικία  18-30 και ενδιαφέρονται  να αποκτήσουν γνώσεις και εργασιακή εμπειρία στον κλάδο του Tourism Customer Service μπορούν ολοκληρώνοντας επιτυχώς την εκπαίδευση, να έχουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να διεκδικήσουν μία από τις 20 θέσεις εργασίας που προσφέρει η Goldair Handling, 15 στην Αθήνα και 5 στη Σαντορίνη!

Μπορεί κάποιος να δηλώσει συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://knowl.gr/getintogreece/ 

Δείτε μερικά από τα οφέλη της συμμετοχής στο πρόγραμμα.

  • Απόκτηση ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευσης, εστιασμένη στις πρακτικές δεξιότητες που ζητάνε στην αγορά.
  • Απόκτηση εργασιακής εμπειρία, από εργοδότες στον κλάδο του Tourism Customer Service.
  • Βελτίωση  δεξιότητων σε θέματα ομαδικότητας και επικοινωνίας, ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή σου.
  • Υποστήριξη  των δεξιότητων σε μία επαγγελματική συνέντευξη και φτιάξε ένα δυνατό βιογραφικό.

Όλοι οι συμμετέχοντες:

Θα ληφθούν υπόψη από τη Goldair Handling για συγκεκριμένες θέσεις εργασίας.
Θα λάβουν υποστήριξη από την Κοιν.Σ.Επ. knowl (μέχρι 6 μήνες) στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν επιπλέον ευκαιρίες επιμόρφωσης και εκπαίδευσης.

Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα;

Το Get Into έχει σχεδιαστεί ειδικά για νέους και νέες από 18 έως 30 ετών, με σκοπό να τους παρέχει την απαραίτητη εκπαίδευση και εργασιακή εμπειρία που χρειάζονται για να βρουν δουλειά.

Το πρόγραμμα συνδέει άμεσα την εκπαίδευση με πραγματικές ανάγκες της αγοράς. Σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες που έχουν ανοιχτές θέσεις εργασίας, εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί και επαγγελματίες διαφόρων κλάδων βοηθούν τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις απαραίτητες διαπροσωπικές και τεχνικές δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες από τους υποψήφιους εργαζόμενους, σήμερα.

Μόνο τον τελευταίο χρόνο, περισσότεροι από 6.000 νέοι άνθρωποι βρήκαν εργασία στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω του προγράμματος, ενώ
το 98% των συμμετεχόντων δήλωσαν ότι το πρόγραμμα τους βοήθησε να αποκτήσουν εφόδια και να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Πού οφείλεται η επιτυχία του;

Εστιάζει στην αναντιστοιχία μεταξύ προσφερόμενων και ζητούμενων δεξιοτήτων σε συγκεκριμένους εργασιακούς τομείς. Εμπλέκει εργοδότες στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος. Παρέχει στους νέους τις δεξιότητες και την εργασιακή εμπειρία που χρειάζονται για να αναζητήσουν εργασία σε συγκεκριμένους κλάδους και να εξασφαλίσουν μία βιώσιμη θέση. Ενισχύει τις σχέσεις μεταξύ εργοδοτών και εκπαιδευτικών φορέων.
Βοηθά τους νέους να αλλάξουν τη ζωή τους, κάνοντας ένα σημαντικό επαγγελματικό βήμα.
Κάνει τη διαφορά στην τοπική κοινωνία παρέχοντας υποστήριξη, κατάρτιση και ευκαιρίες απασχόλησης.

Ποιοι το υλοποιούν;

Στην Ελλάδα, το πρόγραμμα υλοποιείται από το Prince’s Trust International, το Ίδρυμα Μποδοσάκη και την Κοιν.Σ.Επ. knowl για την Εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση, σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες διαφόρων κλάδων.

2ος κύκλος Προγράμματος

Στην Ελλάδα η υλοποίηση του καινοτόμου προγράμματος Get Into συνεχίζεται με την Goldair Handling, εστιάζοντας στις διαπροσωπικές και τεχνικές δεξιότητες που χρειάζεται ένας επιτυχημένος υπάλληλος αεροδρομίου στο Check In, καθώς και ευκαιρίες για on-the-job training στους συμμετέχοντες.

Εάν κάποιος ενδιαφέρεται, αυτά που χρειάζεται να έχει είναι:

Πτυχίο Πανεπιστημίου ή Απολυτήριο Λυκείου
Γραπτή και προφορική γνώση Αγγλικών επιπέδου Lower-B2
Επιθυμητή τρίτη γλώσσα
Εξοικείωση με Η/Υ
Με προσήλωση στη λεπτομέρεια και την ομαδικότητα
Άριστη εξυπηρέτηση πελατών
Ικανότητα λήψης πρωτοβουλιών και διαχείρισης προβλημάτων
Ικανότητα εκτέλεσης εργασιών σε περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς, διατηρώντας παράλληλα μια επαγγελματική και αποτελεσματική προσέγγιση σε καταστάσεις υψηλού στρες
Εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες, διπλωματικότητα, αυτοέλεγχο, οργανωτικότητα, ομαδικότητα, αποφασιστικό χαρακτήρα με την ικανότητα της αμφίδρομης επικοινωνίας και της «διαχείριση» δύσκολων πελατών

Τέλος, για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή μπορει να ακολουθήσει τον παρακάτω σύνδεσμο: ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ή να επικοινώνησει με τη Λαμπρινή Μανιούδη στο 210 8312868 / l.manioudi@knowl.gr για περισσότερες πληροφορίες.