Η Emirates, η μεγάλη διεθνής αεροπορική εταιρία, ανακοινώνει νέες μοναδικές προσφορές για τους επιβάτες από τη Βόρεια Ελλάδα. Οι προσφορές βασίζονται στην πρόσφατη ανακοίνωση συνεργασίας μεταξύ της Emirates και της flydubai για παροχή εκτεταμένης συνδεσιμότητας από και προς τη Θεσσαλονίκη με πτήσεις κοινών κωδικών.

Από τις 15 Μαΐου ως τις 30 Ιουνίου 2018, οι επιβάτες που ταξιδεύουν σε υπέροχους προορισμούς όπως Αυστραλία και Σιγκαπούρη, μπορούν να κάνουν κράτηση για εισιτήρια Οικονομικής Θέσης και να επωφεληθούν από τις προσφορές ταξιδεύοντας από τις 15 Ιουνίου ως τις 15 Δεκεμβρίου του 2018.

Ακόμη, οι επιβάτες από τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές, σε διάφορους προορισμούς όπως  Μουμπάι και Μαλδίβες, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Emirates, ταξιδεύοντας στους προορισμούς των ονείρων τους με καταπληκτικές τιμές που ξεκινούν από 519€.

Στις κρατήσεις με κοινό κωδικό, οι επιβάτες θα λαμβάνουν δωρεάν γεύματα εν πτήσει καθώς και το επιτρεπόμενο όριο αποσκευών της Emirates στις πτήσεις που πραγματοποιούνται από την flydubai.

Για περισσότερες πληροφορίες σε όρους και προϋποθέσεις, και για να κάνετε την κράτησή σας, επισκεφτείτε www.emirates.com/gr  το τοπικό γραφείο ή τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Ακολουθούν οι προσφορές για τους παρακάτω ενδεικτικούς προορισμούς:

Προορισμός Τιμή από
Μουμπάι EUR 519
Χονγκ Κονγκ EUR 559
Γιοχάννεσμπουργκ EUR 604
Σιγκαπούρη EUR 609
Μπανγκόγκ EUR 610
Σαγκάη EUR 631
Μπαλί EUR 640
Μαλδίβες EUR 937
Σευχέλλες EUR 967

 

Οι παραπάνω ναύλοι ισχύουν για πτήσεις από Θεσσαλονίκη με κοινό κωδικό πτήσης με τηflydubai με αναχωρίσεις από τις 15 Ιουνίου 2018. Ισχύουν όροι και προυποθέσεις*