Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε,την Τρίτη,η άφιξη της πρώτης πτήσης της British Airways από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, στην Κεφαλονιά.
Πιο συγκεκριμένα, τους πρώτους επιβάτες υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος, ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κεκάτος, o πρόεδρος των ξενοδόχων Γεράσιμος Τιμοθεάτος, καθώς και στελέχη της Fraport.
Ακόμη, ο αντιπεριφερειάρχης προσκάλεσε τον πρώτο πιλότο που εγκαινίασε τη γραμμή Heathrow-Κεφαλονιά, Mathew Simmonds, να επισκεφθεί το νησί της Κεφαλονιάς με την οικογένειά του.
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι το αεροπλάνο, πριν προσγειωθεί, έκανε τρεις γύρους πάνω από το αεροδρόμιο «Άννα Πολλάτου», θαυμάζοντας από ψηλά το νησί!