Ένας 30χρονος Βρετανός βρήκε τραγικό θάνατο ύστερα από πτώση από αεροπλάνο σε διάδρομο στο αεροδρόμιο Νταλαμάν της νοτιοδυτικής Τουρκίας, νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Πιο συγκεκριμένα, τα τοπικά μίντια ανέφεραν ότι ο νεαρός έπεσε από την πόρτα του αεροσκάφους και πως το προσωπικό του αεροδρομίου τον μετέφερε στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά. Δυστυχώς, δεν ανέκτησε ποτέ τις αισθήσεις και και άφησε την τελευταία του πνοή αργότερα εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet.

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες και το news.gr, ο 30χρονος είχε περάσει τρεις ημέρες στο αεροδρόμιο καθώς περίμενε για πτήση που θα τον μετέφερε πίσω στην πατρίδα του αφού είχε χάσει το εισιτήριό του.

Αφού τελικά επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος στις 3πμ, άρχισε να προκαλεί λεκτικά το πλήρωμα καμπίνας και διατάχθηκε να αποχωρήσει από το αεροπλάνο λόγω κινδύνου για την ασφάλεια της πτήσης.

Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε σχετικά: «Στηρίζουμε την οικογένεια του βρετανού μετά τον θάνατό του στην Τουρκία και είμαστε σε επαφή με τις τοπικές αρχές».

Τέλος, σημειώνεται ότι το αεροδρόμιο Dalaman είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα της χώρας και εξυπηρετεί παραθαλάσσια θέρετρα όπως το Μαρμαρίς και το Fethiye, τα οποία είναι δημοφιλή με τους Βρετανούς τουρίστες.