Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways: “Τhe Ultimate Schedule” ανακοινώνει την έναρξη των καλοκαιρινών της προσφορών, με ειδικές τιμές για περιορισμένο αριθμό θέσεων σε πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την περίοδο μεταξύ 1ης Ιουνίου και 27 Οκτωβρίου 2018. Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της προσφοράς, οι τιμές για εισιτήρια μονής διαδρομής από τη Λάρνακα για Αθήνα ξεκινούν από 52 Ευρώ, για Θεσσαλονίκη από 54 Ευρώ, για Αλεξανδρούπολη από 65 Ευρώ, για Άραξο-Πάτρα από 65 Ευρώ και για Ρώμη από 70 Ευρώ.

Κατά την καλοκαιρινή περίοδο, η TUS Airways θα προσφέρει πτήσεις σε 10 συνολικά προορισμούς και – πέραν των προαναφερθέντων – θα πετά επίσης στα Ιωάννινα, την Κω, τη Λευκάδα-Πρέβεζα και το Τελ Αβίβ. Έτσι, οι ταξιδιώτες από την Κύπρο θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν πολλούς πανέμορφους προορισμούς με χαμηλότερο κόστος.

Τα εισιτήρια για τις εν λόγω πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμα και μπορείτε να κάνετε κράτηση είτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας είτε μέσω του ταξιδιωτικού σας πράκτορα. Με το εισιτήριο σας δικαιούστε μία χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά. Κατά τη διάρκεια της πτήσης η εταιρεία προσφέρει δωρεάν ρόφημα.

Τέλος, σημειώνεται ότι η κεντρική βάση της TUS Airways είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας και στα σχέδια της είναι να προσφέρει πτήσεις σε 16 προορισμούς εντός του 2018.