Στις 20 Ιουνίου η Hainan Airlines οργάνωσε την ετήσια εκδήλωσή της στο «Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης» με αφορμή τον εορτασμό των 25 χρόνων της αεροπορικής εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, στην γιορτή παρευρέθηκαν ταξιδιωτικοί πράκτορες από γραφεία της Ελλάδας και δημοσιογράφοι. Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, Γενικός Διευθυντής της Discover the World, όπου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους.

Σημειώνεται,  ότι στην εκδήλωση οι ταξιδιωτικοί πράκτορες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα τελευταία νέα της αεροπορικής εταιρείας, καθώς επίσης για την ιστορία, τα βραβεία, το στόλο και το δίκτυο με τα δρομολόγια.

Σχετικά με τη Hainan Airlines αξίζει να αναφερθούν τα κάτωθι:
Η Hainan Airlines είναι αεροπορική εταιρεία με βάση το Haiku Meilan International Airport στην Κίνα και από το 1993 έχει δημιουργήσει 24 βάσεις στα σημαντικότερα αεροδρόμια της Κίνας, όπως το Πεκίνο, τη Σαγκάη, το Xi’an, την Guangzhou και άλλα. Σήμερα, ο στόλος της φτάνει τα 207 αεροσκάφη όπου αποτελείται κυρίως από Boeing 737 και 787 καθώς επίσης και από Airbus 330. Πρόσφατα απέκτησε στο στόλο της και τα Dreamliner Boeing 787-8 και 787-9. Το δίκτυο της καλύπτει 500 domestic και international δρομολόγια και πετάει σε πάνω από 90 πόλεις και έτσι συνδέει την Κίνα με την Ασία, την Βόρεια Αμερική, την Ωκεανία, καθώς επίσης και την Ευρώπη συνδέοντας το Πεκίνο με τις Βρυξέλλες, το Βερολίνο, την Πράγα, το Μάντσεστερ, το Εδινβούργο και το Δουβλίνο.

Σχετικά με τη Discover the World σημειώνονται τα εξής:
Η Discover the World έχει κερδίσει τη φήμη της ως ηγέτιδα στην παγκόσμια αγορά και η επιτυχία της στην ανάπτυξη ενός παγκοσμίου δικτύου 85 γραφείων σε περισσότερες από 60 χώρες με εξαιρετική απόδοση εκπροσώπησης είναι ασύγκριτη. Με ένα χαρτοφυλάκιο περισσότερων από 90 πελατών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες outsourcing πωλήσεων, μάρκετινγκ και επιχειρηματικών διαδικασιών, η Discover the World παραμένει κυρίαρχος καινοτόμος στην ταξιδιωτική βιομηχανία.