Η Brand Finance, που είναι ανεξάρτητος οργανισμός στον τομέα της αξιολόγησης brands και των συμβουλών στρατηγικής, ανακοίνωσε τις αξιολογήσεις της για το 2018.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν και με βάση τη σχετική ανακοίνωση της Turkish Airlinesη Turkish Airlines ανακηρύχθηκε το «κορυφαίο brand» της Τουρκίας σε όλους τους τομείς. 

Ακόμη, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο κ. İlker Ayci, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines, δήλωσε «Φέτος, για ακόμη μια φορά, η Turkish Airlines ανακηρύχθηκε ως το κορυφαίο brand της Τουρκίας σε όλους τους τομείς. Αυτό είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να διατηρήσουμε επάξια τη φήμη του ισχυρότερου brand της χώρας μας σε παγκόσμια κλίμακα».

Τέλος, η Brand Finance, η οποία όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση αξιολογεί χιλιάδες brands παγκοσμίως μέσω των ερευνών που επικεντρώνονται σε χρηματοοικονομικές και εμπορικές μεταβλητές, ανακοινώνει κάθε χρόνο από το 1996 τα ετήσια αποτελέσματα της αξιολόγησης, τα οποία διαμορφώνονται με βάση τη δύναμη και την αξία των brands, συγκεντρώνοντας την προσοχή της παγκόσμιας κοινής γνώμης και των αντίστοιχων κλάδων.