Η SWISS έχει διακριθεί τόσο για την Οικονομική της Θέση όσο και για τα προϊόντα των υπηρεσιών της Πρώτης Θέσης στα Παγκόσμια Βραβεία Ταξιδιών 2018.

Ειδικότερα, η απονομή των ετήσιων βραβείων βασίζεται σε μία παγκόσμια δημοσκόπηση σε ειδικούς στον τομέα του τουρισμού και των ταξιδιών. Η Swiss International Air Lines (SWISS) κατέλαβε την πρώτη θέση σε δύο κατηγορίες στο World Travel Awards 2018.

Η ετήσια παγκόσμια δημοσκόπηση των ταξιδιωτικών και των τουριστικών ειδικών ονομάζει τη SWISS, ως ηγέτρια εταιρεία της Ευρώπης τόσο για την Πρώτη Θέση όσο και για την Οικονομική Θέση.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτά τα βραβεία και με την επιβεβαίωση που μας δίνουν ότι οι άνθρωποι εκτιμούν τις συνεχείς επενδύσεις μας στην ενίσχυση της εμπειρίας των αεροπορικών ταξιδιών σε κάθε κατηγορία καθισμάτων», λέει ο επικεφαλής εμπορικός διευθυντής της SWISS Markus Μπίνκερτ.

«Ως η αεροπορική εταιρεία της Ελβετίας, αποδίδουμε τεράστια σημασία στην προσφορά ποιότητας σε όλους τους πελάτες των αεροπορικών ταξιδιών μας».

Σημειώνεται, πως ο προηγμένος στόλος των αεροσκαφών της SWISS ήταν βασικός παράγοντας σε αυτά τα τελευταία βραβεία της βιομηχανίας. Η εταιρεία ξεκίνησε ένα πρόγραμμα ανανέωσης του στόλου μακρινών αποστάσεων με την εξαγορά
δώδεκα Boeing 777-300ERs. 

Τέλος, ακόμη, και οι πελάτες κοντινών αποστάσεων της SWISS επωφελούνται επίσης από το 2016 από προηγμένα νέα αεροσκάφη με τη μορφή της σειράς C της Bombardier.