Στην 25η τελετή απονομής των World Travel Awards, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο το Σάββατο η Marketing Greece βραβεύθηκε για την καινοτομία της, το έργο της και την συνεισφορά της στην προβολή και προώθηση του ελληνικού τουρισμού, αποσπώντας τη σημαντική διάκριση «Greece’s Leading Innovative Destination Marketing Organization 2018», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της εταιρείας επισημαίνει: «Η βράβευση της Marketing Greece ως ‘Greece’s Leading Innovative Destination Marketing Organisation 2018’ αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή και επιτυχία, που μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε το έργο μας και μας επιβεβαιώνει ότι αυτό που επιτελούμε είναι στη σωστή κατεύθυνση.

Η CEO της Marketing Greece, Ιωάννα Δρέττα με τον Πρόεδρο και Ιδρυτή των World Travel Awards, Graham Cooke.

Το βραβείο αυτό ανήκει πρωτίστως στον ΣΕΤΕ που αποτελεί τον εμπνευστή της ύπαρξης μας, στα στελέχη της εταιρείας, και σε όλους τους συμμάχους και υποστηρικτές μας, που εδώ και πέντε χρόνια βρίσκονται κοντά μας και μας στηρίζουν» δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Marketing Greece κα Ιωάννα Δρέττα, και συμπλήρωσε: «Ο ελληνικός τουρισμός έχει να προσφέρει πολλά ακόμα τόσο σε επίπεδο εμπειριών όσο και σε επίπεδο προορισμών. Και αυτός είναι ο στόχος μας. Να δείξουμε στην παγκόσμια κοινότητα τη μοναδικότητα της χώρας μας».

Τέλος, σημειώνεται αναφορικά με τα Παγκόσμια Βραβεία Τουρισμού πως  θεωρούνται παγκοσμίως ως «τα Όσκαρ του Τουρισμού» και η ετήσια τελετή τους συγκεντρώνει τις σημαντικότερες, διεθνώς, προσωπικότητες του Τουρισμού. Τα βραβεία «World Travel» θεσμοθετήθηκαν πριν από 25 χρόνια (1993) με σκοπό την αναγνώριση και την επιβράβευση της διάκρισης σε όλους τους βασικούς τομείς των ταξιδιωτικών και τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς και επιχειρήσεων φιλοξενίας.