Η Amadeus και η Cobalt Air, η αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, με την Cobalt Air να ενσωματώνει τις υπηρεσίες και τους ναύλους της στο σύστημα διανομής της Amadeus.

Ειδικότερα, η Cobalt Air έγινε πρόσφατα μέλος της IATA και διαθέτει πλήρη διαπίστευση IOSA. Η εταιρεία διακρίθηκε ως η Καλύτερη Start-up αεροπορική εταιρεία για το 2017 από το CAPA (Centre for Aviation) και αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί 21 προορισμούς και 12 χώρες από τη βάση της στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία αυτή θα δώσει την ευκαιρία στην Cobalt Air, να ενισχύσει τη στρατηγική ανάπτυξής της και την περαιτέρω επέκτασή της, συνδέοντας το brand της με ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο μέσω της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής κοινότητας παγκοσμίως. Η αεροπορική εταιρεία θα έχει πρόσβαση σε νέες αγορές, νέους συνεργάτες και τεχνολογίες μέσα από τις οποίες θα μπορέσει να εξατομικεύσει και να διαφοροποιήσει τις υπηρεσίες της και να προσφέρει μια ενιαία εμπειρία αγοράς σε όλα τα κανάλια.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία, ο Paul Simmons, CCO της Cobalt Air δήλωσε:

«Η Cobalt Air είναι ενθουσιασμένη που εισέρχεται πλέον στο σύστημα διανομής της Amadeus. Η εταιρεία μας υποστηρίζει δυο κατηγορίες θέσεων, με μια προσαρμοσμένη, φαρδύτερη business class θέση καμπίνας. Αυτό το καλοκαίρι θα πραγματοποιούμε 20 πτήσεις την εβδομάδα από το Ηνωμένο Βασίλειο σε Κύπρο και Αθήνα. Είμαστε χαρούμενοι που, ενσωματώνοντας το περιεχόμενο μας στο παγκόσμιο σύστημα διανομής της Amadeus, μπορούμε να προσφέρουμε τη δυνατότητα στα ταξιδιωτικά γραφεία να προτιμήσουν τις βραβευμένες υπηρεσίες της εταιρείας μας. Η Cobalt Air εκτιμά πραγματικά το ρόλο της ταξιδιωτικής αγοράς και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία με την Amadeus».