Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος τακτικών επιβατών ‘Tus & Plus’, το οποίο θα επιβραβεύει τους ταξιδιώτες που επιλέγουν την εταιρεία.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα τίθεται σε εφαρμογή από σήμερα,Παρασκευή 6 Ιουλίου, και θα επιτρέπει στα μέλη του να συλλέγουν και να εξαργυρώνουν Tus Pluses (βαθμούς) πετώντας σε μια πλειάδα από ελκυστικούς και πανέμορφους προορισμούς απολαμβάνοντας την άνεση με την οποία έχει ταυτιστεί η TUS Airways.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ένας ταξιδιώτης είναι να εγγραφεί στο πρόγραμμα για να λάβει την κάρτα μέλους του και να δίνει τον αριθμό μέλους του κατά την κράτηση του εισιτηρίου του. Ο αριθμός των Tus Pluses που θα λαμβάνει για κάθε ταξίδι καθορίζεται με βάση την τιμή ναύλου και τον προορισμό στον οποίο ταξιδεύει και θα παρέχονται προκαθορισμένοι βαθμοί για κάθε πτήση. Τα μέλη του προγράμματος θα μπορούν να εξαργυρώσουν τους βαθμούς τους με δωρεάν εισιτήρια για τον προορισμό της επιλογής τους από αυτούς στους οποίους ταξιδεύει η TUS Airways. Τα απαιτούμενα Tus Pluses για κάθε προορισμό καταγράφονται στην ιστοσελίδα της TUS Airways η οποία θα ανανεώνεται διαρκώς για να συμπεριλαμβάνει τους νέους προορισμούς στους οποίους θα προσφέρει πτήσεις η αερογραμμή.

Ακόμη, κατά την καλοκαιρινή περίοδο, η TUS Airways θα προσφέρει πτήσεις σε 10 συνολικά προορισμούς, 8 εκ των οποίων σε ελληνικά αεροδρόμια, και είναι η αεροπορική εταιρεία που προσφέρει το μεγαλύτερο αριθμό απευθείας αεροπορικών συνδέσεων από την Κύπρο στην Ελλάδα. Με βάση το αεροδρόμιο Λάρνακας, η TUS Airways, ταξιδεύει στα Ιωάννινα, τη Σκιάθο, την Κω, την Πρέβεζα (Λευκάδα), την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, την Άραξο (Πάτρα), τη Ρώμη και το Τελ Αβίβ. Έτσι, οι ταξιδιώτες από την Κύπρο έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν μια πλειάδα ελκυστικών και πανέμορφων προορισμών με χαμηλότερο κόστος. Τα εισιτήρια για τις πτήσεις της εταιρείας είναι διαθέσιμα για κρατήσεις είτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας (www.tusairways.com) είτε μέσω του ταξιδιωτικού σας πράκτορα. Με το εισιτήριο σας δικαιούστε μία χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά. Κατά τη διάρκεια της πτήσης η εταιρεία προσφέρει δωρεάν ρόφημα.

Σημειώνεται, πως όλες οι πτήσεις της TUS Airways εκτελούνται από ιδιόκτητα Fokker 70 και 100 jets της εταιρείας. Τα τζετ της Fokker θεωρούνται εξαιρετικά αξιόπιστα και γρήγορα αεροπλάνα και -εκτός από την TUS Airways- αποτελούν βασική προτίμηση και αναπόσπαστο κομμάτι του στόλου διεθνώς αναγνωρισμένων αερογραμμών.

Τέλος, με βάση την ανακοίνωση επισημαίνεται πως η TUS Airways προσφέρει ένα καινοτόμο μοντέλο αεροπορικών ταξιδιών για τα δεδομένα της περιοχής, με ευέλικτο πρόγραμμα και βολικές ώρες αναχώρησης για τους επιβάτες. Το μήνυμα “Τhe Ultimate Schedule” αποτελεί τη φιλοσοφία της εταιρείας, που στοχεύει να συνδέσει την Κύπρο με τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου και της Ευρώπης μέσω συχνών πτήσεων, προσφέροντας όλες τις ανέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.