Σημαντικά ενισχυμένο εμφανίζεται το πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας Germania στην Ελλάδα για το 2018.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, ως Γερμανικός αερομεταφορέας με πολυετή πορεία 30 ετών, στόχος της Germania που διακινεί περισσότερους από 4.000.000 επιβάτες από 20 αεροδρόμια σε πάνω από 60 διαφορετικούς προορισμούς σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική είναι η διασφάλιση ποιοτικών και αξιόπιστων υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων είναι η παροχή αποσκευής βάρους 20kg χωρίς πρόσθετο κόστος και η διάθεση snacks και αναψυκτικών καθώς και περιοδικών στην ίδια τιμή.

Στο πνεύμα αυτό σημειώνεται, ότι  η Κάρπαθος εντάχθηκε στο εμπλουτισμένο πρόγραμμα της  Γερμανικής αεροπορικής εταιρείας με εβδομαδιαίες πτήσεις από Ντίσελντορφ και Μόναχο που εγκαινιάστηκαν στις 14 και 28 Ιουνίου αντίστοιχα.

«Υποστηρίζουμε πτητικά ένα ποιοτικά επιλεγμένο σύνολο προορισμών εκ των όποιων οι πτήσεις για Κάρπαθο θεωρούνται πολύτιμη προσθήκη», εξηγεί ο κ. Claus Altenburg, διευθυντής πωλήσεων της Germania airline και συμπληρώνει «πως η Ελλάδα έχει υψηλή προστιθέμενη αξία ως Τουριστικός προορισμός και για το λόγο αυτό, πρόθεση είναι η ενίσχυση και η εξυπηρέτηση νέων προορισμών».

Σημειώνεται, μάλιστα, πως προηγήθηκαν ενημερωτικές παρουσιάσεις του προορισμού και του νέου προγράμματος, σε επιλεγμένο κοινό Γερμανών επαγγελματιών του Τουρισμού, ταξιδιωτικών πρακτόρων και στελεχών αεροδρομίων σε Ντίσελντορφ και Μόναχο στις 16 και 23 Απριλίου 2018 αντίστοιχα, που διοργανώθηκαν από τη Germania με τη συμμετοχή εκπροσώπου της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Καρπάθου.

Τέλος, στην ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας, τονίζεται πως «η Κάρπαθος διαθέτει αμμώδεις παραλίες, γραφικά ορεινά χωρία καθώς και ένα εύρος δραστηριοτήτων όπως wind-surf και καταδύσεις που συνδυάζονται με τις καλά διατηρημένες παραδόσεις, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία, που αλλού έχει χαθεί».

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθεί την ιστοσελίδα: www.flygermania.com