Η Air Transat είναι η αεροπορική εταιρεία ταξιδιών αναψυχής του Καναδά και ανακηρύχτηκε η Καλύτερη αεροπορική εταιρεία ταξιδιών αναψυχής στον κόσμο στα Skytrax World Airline Awards.

Ειδικότερα, ο Jean-François Lemay, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Air Transat, παραβρέθηκε στην επίσημη τελετή στο Λονδίνο, για να παραλάβει αυτοπροσώπως το βραβείο. Κάθε χρόνο, περίπου 20 εκατομμύρια ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο επιλέγουν τους νικητές λαμβάνοντας μέρος στη μεγαλύτερη έρευνα ικανοποίησης επιβατών αεροπορικών εταιρειών, ένα παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την υπεροχή στον κλάδο των αερομεταφορών.

«Το βραβείο της Καλύτερης αεροπορικής εταιρείας ταξιδιών αναψυχής στον κόσμο αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή, καθώς πρόκειται για μια διάκριση που απονέμεται από τους επιβάτες μας», δήλωσε ο Jean-François Lemay.

«Η τιμή αυτή επεκτείνεται σε όλους τους εργαζομένους μας, οι οποίοι με την αφοσίωσή τους, την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν και τη σκληρή εργασία τους εξασφαλίζουν στους επιβάτες μας μια ευχάριστη, αξέχαστη εμπειρία, ώστε οι διακοπές τους να ξεκινούν ήδη από την επιβίβασή τους στο αεροσκάφος.

Η Air Transat είναι υπερήφανη που έχει κατορθώσει να βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες αναψυχής για επτά συναπτά έτη και που ηγείται της λίστας για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Για μία ακόμα φορά, θα ήθελα να εκφράσω την αμέριστη ευγνωμοσύνη μου προς τους επιβάτες μας για την εμπιστοσύνη τους».

Πληροφορίες για την Air Transat

Η Air Transat πετάει σε περίπου 60 προορισμούς στην Αμερική, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, προσφέρει πτήσεις εσωτερικού και πτήσεις τροφοδοσίας στον Καναδά και μεταφέρει σχεδόν 4,5 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως.

Όσον αφορά τις διακρίσεις της αεροπορικής εταιρείας

Η Air Transat ανακηρύχτηκε η Καλύτερη αεροπορική εταιρεία ταξιδιών αναψυχής στον κόσμο στα Skytrax World Airline Awards. Ακόμη, συμπεριλήφθηκε από το Atmosfair ανάμεσα στις Κορυφαίες 20 αεροπορικές εταιρείες του πλανήτη στον τομέα της ενεργειακής απόδοσης. Ψηφίστηκε Καλύτερη αεροπορική εταιρεία ταξιδιών αναψυχής/αεροπορική εταιρεία Charter στα βραβεία Agents’ Choice Awards που παρουσιάστηκαν από την Baxter Travel Media και τέλος ψηφίστηκε Καλύτερη αεροπορική εταιρεία στα βραβεία Trophées Uni-Vers που διοργανώθηκαν από τον φορέα Association des Agents de Voyages du Québec.