Η Travelport χρησιμοποιεί τη νέα τεχνολογία cloud για την επίβλεψη και τη διαχείριση του νέου περιεχομένου ενοικίασης αυτοκινήτων που παρέχεται μέσω της νέας συνεργασίας της Travelport με την AutoEurope.

Ειδικότερα, η πλατφόρμα cloud της Travelport επιτρέπει την ταχύτερη απόκτηση περιεχομένου, με το περιεχόμενο της AutoEurope να είναι διαθέσιμο μέσω της πλατφόρμας εμπορίου της  Travelport εντός έξι μηνών από τη σύναψη της συμφωνίας.

Σχολιάζοντας τη χρήση της τεχνολογίας cloud, ο Chief Architect της Travelport, Mike Croucher, δήλωσε: «Εξετάζουμε συνεχώς πως η ανάπτυξη νέων τεχνολογιών μπορεί να βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο η πλατφόρμα μας προσφέρει στους πελάτες μας. Μειώσαμε σημαντικά το χρόνο για την ενοικίαση αυτοκινήτου προσφέροντας αυξημένη επιλογή στους πελάτες μας ταχύτερα από πριν».

Ακόμη, για την συνεργασία της Travelport με την AutoEurope, ο Steve Matise, που είναι VP and Global Head of Rental Car,  δήλωσε: «Η ανάπτυξη της επιχείρησης μας είναι ένας βασικός πυλώνας της στρατηγικής περιεχομένου της Travelport και είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την AutoEurope μια παγκόσμια ηγέτιδα στην παροχή ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων.Η δυνατότητα προπληρωμής για ενοικίαση αυτοκινήτων είναι κοινή σε πολλά μέρη του κόσμου, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η νέα συνεργασία προσφέρει πραγματική επιλογή για τους πελάτες μας και τους πελάτες τους.

Τέλος, σημειώνεται πως η AutoEurope παρέχει υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε περισσότερες από 20.000 τοποθεσίες σε 180 χώρες, παγκοσμιοποιώντας έτσι το περιεχόμενο του αυτοκινήτου της Travelport και αυξάνοντας την επιλογή και την ευελιξία για τους εταίρους της Travelport. Η λύση XML της Travelport για το αυτοκίνητο καθιστά δυνατή την προβολή των περιεχομένων των παρόχων αυτοκινήτων με τον τρόπο που προτιμούν για να το πουλήσουν.