Το αεροσκάφος της Ryanair ετοιμαζόταν να απογειωθεί, όταν ένα κινητό άρπαξε φωτιά με την καμπίνα να γεμίζει καπνούς και να προκαλείται τεράστια αναταραχή.

Πιο συγκεκριμένα, το αεροσκάφος της Ryanair πραγματοποίησε αναγκαστική εκκένωση, όταν κινητό επιβάτη έπιασε φωτιά την ώρα που ετοιμαζόταν να απογειωθεί.

Το smartphone, σύμφωνα με το news247.gr φορτιζόταν από ένα power bank την ώρα που το Boeing 737 ετοιμαζόταν να πραγματοποιήσει μια πτήση από τη Βαρκελώνη μέχρι την Ίμπιζα.

Οι καπνοί άρχισαν να γεμίζουν την καμπίνα και το πλήρωμα εφάρμοσε το πρωτόκολλο έκτακτης εκκένωσης του αεροπλάνου, από τις πλαϊνές, φουσκωτές τσουλήθρες.

Σημειώνεται, πως  δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ όπως ανακοίνωσε η Ryanair όλοι οι επιβάτες της πτήσης εκκένωσαν με ασφάλεια την καμπίνα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως Ryanair μερίμνησε για την άμεση εξυπηρέτηση των επιβατών που σκόπευαν να ταξιδέψουν στην Ίμπιζα.

Δείτε το βίντεο από επιβάτη της πτήσης: