Η προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη, Κω, Ζάκυνθο, Σκύρο, Σητεία, Κάρπαθο με απλή μετάβαση και με επιστροφή.

Πιο συγκεκριμένα, αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο aegeanair.com έως και 13/08/2018 για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της Olympic Air από 10/09/2018 έως και 27/10/2018.

Η προσφορά ισχύει για ναύλους πτήσεων απλής μετάβασης όπου περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι για κάθε επιβάτη. Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 19€ για πτήσεις προς την Αθήνα και από 41€ για πτήσεις από την Αθήνα.

Εξαίρεση αποτελούν τα παρακάτω δρομολόγια για τα οποία η χαμηλότερη τιμή είναι από 41€: Ζάκυνθος – Αθήνα και Σητεία – Αθήνα. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

Τέλος, για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο GoLight.

Δείτε την προσφορά εδώ.