Οι καλοκαιρινές διακοπές μπορούν να πάρουν παράταση γι’ αυτό και η Emirates ανακοινώνει Ειδικές Προσφορές για την Οικονομική, τη Διακεκριμένη και την Πρώτη Θέση.

Οι προσφορές αφορούν δημοφιλείς προορισμούς για φθινοπωρινές αποδράσεις από την Ελλάδα. Ανακαλύψτε νέες εμπειρίες και πολιτισμούς σε περισσότερους από 20 προορισμούς του διεθνούς δικτύου της Emirates, ταξιδεύοντας από τις 3 Σεπτεμβρίου έως τις 12 Δεκεμβρίου 2018.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας εκείνοι που επιθυμούν να εκπληρώσουν το όνειρο μίας Αφρικανικής περιπέτειας, να εξερευνήσουν την πλούσια ιστορία της Άπω Ανατολής, να περιηγηθούν σε νησιά κάτω από τον τροπικό ήλιο ή να επισκεφθούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μπορούν να επωφεληθούν από τις Ειδικές Προσφορές κάνοντας έγκαιρη κράτηση από τις 13 έως τις 19 Αυγούστου 2018.

Ειδικές προσφορές για τους παρακάτω ενδεικτικούς προορισμούς αυτό το φθινόπωρο:

Προορισμός

Θέση

Ναύλος (EUR)

Ντουμπάι

Οικονομική

EUR 419

Μπανγκόκ

Οικονομική

EUR 579

Σιγκαπούρη

Οικονομική

EUR 597

Σαγκάη

Οικονομική

EUR 639

Ντουμπάι

Διακεκριμένη

EUR 2326

Μπανγκόκ

Διακεκριμένη

EUR 2811

Σιγκαπούρη

Διακεκριμένη

EUR 2929

Σαγκάη

Διακεκριμένη

EUR 2425

Ντουμπάι

Πρώτη

EUR 3375

Μπανγκόκ

Πρώτη

EUR 4002

Σιγκαπούρη

Πρώτη

EUR 4052

Σαγκάη

Πρώτη

EUR 3756

 

Πέρα από τις προσφορές, οι πελάτες μπορούν επίσης να κερδίσουν διπλά Μίλια Emirates Skywards, κάνοντας εγγραφή και κράτηση για ταξίδια κατά τη διάρκεια των προσφορών της Emirates.

Σημειώνεται πως, οι επιβάτες όλων των θέσεων που ταξιδεύουν με την Emirates, απολαμβάνουν πάνω από 3,500 κανάλια και ταινίες ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων και ελληνικών ταινιών & μουσικής, μέσω του ice,  του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της Emirates. Όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν μία ποικιλία εκλεκτών κρασιών και τοπικά μενού που παρασκευάζονται από φρέσκα υλικά. Γνωρίζουν επίσης τη φιλοξενία του πολυπολιτισμικού πληρώματος της Εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου πληρώματος και από την Ελλάδα.

Τέλος, η Emirates προσφέρει στους επιβάτες της ένα γενναιόδωρο όριο αποσκευών 35 κιλών στην Οικονομική θέση, 40 κιλών στην Διακεκριμένη Θέση και 50 κιλών στην Πρώτη Θέση.

Για να κλείσετε τα εισιτήρια σας με την Emirates, επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή επισκεφτείτε το emirates.gr