Η προσφορά της Aegean ισχύει για όλους τους ναύλους πτήσεων με ενδιάμεσο σταθμό από όλα τα Ελληνικά αεροδρόμια, προς Κρακοβία, Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Τιφλίδα, Νίκαια, Αμμάν, Ντουμπρόβνικ, Σπλιτ, Γιερεβάν, Μπολόνια, Μιλάνο, Βασιλεία, Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Τζέντα με απλή μετάβαση και με επιστροφή.

Ειδικότερα, η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους πτήσεων μέσω Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 26/08/2018 για πτήσεις από 17/09/2018 – 27/10/2018.

Έκπτωση 20% εφαρμόζεται στις παραπάνω πτήσεις. Η έκπτωση πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων πτήσεων με ενδιάμεσο σταθμό και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 20%. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές κάρτες ή πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής.

Σημειώνεται, πως σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg στον ναύλο GoLight.

Πατήστε ΕΔΩ για την προσφορά.