Η Ryanair ανακοίνωσε ένα νέο δρομολόγιο από την Αθήνα προς το Λονδίνο (Λούτον), με συχνότητα 3 πτήσεων εβδομαδιαίως το οποίο θα είναι μέρος του χειμερινού προγράμματος της Ryanair για το 2018.

Σύμφωνα με τη σχετική  ανακοίνωση, οι Έλληνες καταναλωτές και ταξιδιώτες απολαμβάνουν ακόμα χαμηλότερους ναύλους ως μέρος του προγράμματος βελτίωσης “Always Getting Better”, το οποίο περιλαμβάνει:

· Χαμηλότερες χρεώσεις σε παραδοτέες αποσκευές στα 25€ και αύξηση ορίου αποσκευής στα 20 κιλά

· Ryanair Rooms με 10% Travel Credit

· Ryanair Transfers – περισσότερες επιλογές μετακίνησης με τον νέο μας συνεργάτη Car Trawler

· Ακρίβεια στις πτήσεις – 90% θα είναι στην ώρα τους

· Υπόσχεση καλύτερης τιμής – βρείτε καλύτερη τιμή και η Ryanair θα σας επιστρέψει την διαφορά +5€ στον λογαριασμό σας MyRyanair.

Ο Νικόλας Λάρδης της Ryanair δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι για την έναρξη του νέου δρομολογίου από την Αθήνα προς το Λονδίνο Λούτον, με συχνότητα 3 πτήσεις εβδομαδιαίως, το οποίο είναι μέρος του χειμερινού μας προγράμματος για το 2018. Οι πελάτες μας πλέον μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 25 χειμερινά δρομολόγια από Αθήνα, 7 από τα οποία είναι καινούρια:Άκαμπα, Κατάνια, Αϊντχόφεν, Παλέρμο, Μαρακές, Δουβλίνο και το νέο δρομολόγιο προς Λονδίνο Λούτον.

Για να γιορτάσουμε, προσφέρουμε ναύλους από 14.99 ευρώ διαθέσιμους για κράτηση έως και τη Δευτέρα (27 Αυγ) τα μεσάνυχτα για ταξίδι από τον Σεπτέμβριο έως και τον Ιανουάριο. Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στην ιστοσελίδα www.ryanair.com ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία».