Η Lufthansa βραβεύθηκε με τα βραβεία “Best Airline in Europe” και “Best Western European Airline” από το ινστιτούτο έρευνας αγοράς Skytrax που ειδικεύεται στον κλάδο των αερομεταφορών. Η τελετή απονομής διοργανώθηκε από το Skytrax και πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο. Το Skytrax είχε προηγουμένως διεξάγει έρευνα σε περίπου 20 εκατομμύρια επιβάτες από περισσότερες από 160 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ειδικότερα, οι επιβάτες ψήφισαν υπέρ της Lufthansa αναγνωρίζοντας έτσι τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει η κορυφαία γερμανική αεροπορική εταιρεία.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους επιβάτες για την ψήφο εμπιστοσύνης που μας έδωσαν και τους υπαλλήλους μας για τη δέσμευσή τους και τον προσανατολισμό τους στον πελάτη», σημείωσε ο Andreas Otto, Product Manager του Ομίλου Lufthansa για τις premium airlines και Chief Commercial Officer της Austrian Airlines.

«Είναι πρόκληση και ευθύνη για εμάς να ανταποκρινόμαστε κάθε στιγμή με συνέπεια στις προσδοκίες που γεννούν αυτά τα βραβεία. Γι’ αυτό, θεωρούμε αυτή την αναγνώριση ως κίνητρο για την εκπλήρωση της υπόσχεσης που δίνουμε στους επιβάτες μας», προσθέτει.

Σημειώνεται ακόμη, πως η Austrian Airlines τιμήθηκε με δύο βραβεία. Οι εργαζόμενοι έλαβαν το βραβείο “Best Airline Staff Service in Europe “, ενώ η Austrian Airlines κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία ” Best Business Class onboard Catering”.

Τέλος, οι επιβάτες κλήθηκαν από το ινστιτούτο έρευνας αγοράς Skytrax να αξιολογήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι αεροπορικές εταιρείες εν πτήσει και στο έδαφος. Η Skytrax διεξάγει αυτή την έρευνα σε ετήσια βάση από το 1999. Τα λεπτομερή αποτελέσματα των βραβείων World Airlines Awards είναι διαθέσιμα στη διεύθυνση www.worldairlineawards.com