Πρόσφατη έρευνα της εταιρείας Which? αναφορικά με τα καλύτερα και τα χειρότερα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, έδειξε ότι το αεροδρόμιο Luton είναι το χειρότερο στη χώρα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, όπως δημοσιεύται σε άρθρο της traveldailynews.gr.

Ειδικότερα, οι ερωτηθέντες της έρευνας ψήφισαν το αεροδρόμιο του Λονδίνου με βαθμολογία ικανοποίησης 35%, επικαλούμενοι την κακή εξυπηρέτηση πελατών, τις μεγάλες ουρές αναμονής στον έλεγχο διαβατηρίων, αλλά και τις κακές εγκαταστάσεις που διαθέτει.

Τα αποτελέσματα στηρίζονται σε απαντήσεις από 11.265 επισκέψεις επιβατών στα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, με την έρευνα να λαμβάνει πολλούς παράγοντες υπόψιν, όπως τις ουρές αναμονής και την καθαριότητα στην εκάστοτε εγκατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αεροδρόμιο Doncaster στο Sheffield αξιολογήθηκε ως το καλύτερο στην έρευνα με συνολική βαθμολογία ικανοποίησης 87%. Οι επιβάτες δήλωσαν ότι ήταν ευχαριστημένοι λόγω της σύντομης αναμονής, των “εξαιρετικών” εγκαταστάσεων και της γρήγορης παραλαβής των αποσκευών τους.

Τέλος, το αεροδρόμιο έλαβε πρόσφατα δημόσια υποστήριξη για να επεκτείνει τον τερματικό του σταθμό και να κατασκευάσει τοπικό σιδηροδρομικό σταθμό.