Με τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Σαγκάης CCPIT, κ. Yang Jianrong, και αντιπροσωπεία μελών του Επιμελητηρίου και επιχειρηματιών συναντήθηκε η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, κατά την επίσκεψή τους στην Αθήνα, σύμφωνα με το insider.gr.
Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των επαφών, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Σαγκάης επισήμανε το ενδιαφέρον τους για τη διερεύνηση των ευκαιριών που προσφέρει η Ελλάδα για επενδύσεις στον ευρύτερο τουριστικό τομέα.
Ο κ. Jianrong εξέφρασε στην υπουργό τη στήριξή του στην προσπάθειά της για την καθιέρωση απευθείας πτήσης Σαγκάης- Αθήνας και την ενημέρωσε ότι ήδη έχει αναλάβει πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση αυτή.
Επίσης, ο κ. Jianrong εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Εισαγωγικού Εμπορίου της Κίνας, που θα πραγματοποιηθεί στη Σαγκάη το Νοέμβριο 2018, και απηύθυνε πρόσκληση στην υπουργό να παραστεί.
Να σημειώσουμε, ότι η υπουργός είχε συναντηθεί τον περασμένο Μάιο στη Σαγκάη με τον κ. Jianrong στο πλαίσιο των επαφών της με αξιωματούχους, τουριστικούς ομίλους και αεροπορικές εταιρείες για την ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας και την καθιέρωση νέας απευθείας πτήσης Σαγκάης- Αθήνας.