Η Emirates ανακοίνωσε τη νέα συλλογή παιχνιδιών εν πτήσει από τη συλλογή Emirates Fly with Me και τις τσάντες δραστηριότητας Lonely Planet Kids για τα παιδιά σε όλες τις κατηγορίες θέσεων.

Σημειώνεται, πως η νέα συλλογή παιχνιδιών περιλαμβάνει τους τέσσερις πιο αγαπημένους χαρακτήρες των πελατών, όπως ψηφίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε περσινό διαγωνισμό σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, από τους 17 χαρακτήρες της Emirates που κυκλοφορούν τα τελευταία τρία χρόνια εν πτήσει, οι 4 δημοφιλέστεροι επιλέχθηκαν για τα νέα προϊόντα. Αυτοί είναι ο Λούις το λιοντάρι, ο Πικ-γιου το πάντα, ο Έρνι o πιγκουίνος και η Σαβάνα η ελεφαντίνα. Η νέα συλλογή θα βρίσκεται σε όλες τις πτήσεις και κατηγορίες θέσεων από αυτό το μήνα.

Οικογενειακή εμπειρία εν πτήσει

Στις σύντομες πτήσεις, η νέα γκάμα προϊόντων συμπεριλαμβάνει ένα δονούμενο λούτρινο για παιδιά έως 2 ετών, το οποίο μπορεί επίσης να επαναχρησιμοποιηθεί και να κρεμαστεί και στο καροτσάκι του παιδιού. Ακόμα, η Emirates έχει εισάγει μία σειρά από παιχνίδια για παιδιά από 3 έως 6 ετών, τα οποία θα λαμβάνουν μία ταξιδιωτική θήκη σκιτσογράφου με παζλ, παιχνίδια και αυτοκόλλητα για την απασχόληση τους εν πτήσει.

Τέλος, στις πολύωρες πτήσεις, θα δίνεται στα βρέφη ένα βελούδινο παιχνίδι διπλής χρήσης μαζί με μία εκτυπωμένη κουβέρτα δραστηριότητας, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά θα λαμβάνουν ένα λούτρινο σακίδιο με δραστηριότητες.