Ο Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιρειών  (ΣΑΑΕ), ανακοινώνει την αλλαγή σύνθεσης του Δ.Σ. μετά την αποχώρηση του Προέδρου, Γιώργου Αντώναρου, λόγω αλλαγής επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο ΣΑΑΕ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Γιώργο Αντώναρο για την πολύτιμη προσφορά του και την σημαντική συμβολή του στην επιτυχημένη πορεία του συνδέσμου όλα αυτά τα χρόνια. Το Δ.Σ. και τα Μέλη του ΣΑΑΕ του εύχονται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έως τις επόμενες εκλογές απαρτίζεται από τα ακόλουθα Μέλη:

Πρόεδρος: Ντίνος Φραντζεσκάκης —  DiscovertheWorld

Αντιπρόεδρος  κ ΥπΔημ. Σχέσεων: Μαρία Θεοφανοπούλου – DanaeAirlines S.A.

Γενικός Γραμματέας: Κώστας Τσοβίλης –  Goldair Group

Ταμίας: Ζωή Σκρέκη – IntermodalAir

Μέλος: Χρήστος Πανταζής – GoldairHandling

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΑΑΕ, Γιώργος Αντώναρος, δήλωσε :

«Είμαι πολύ περήφανος  που συνέβαλα στην επιτυχία του συνδέσμου ως πρόεδρος και μέλος του ΣΑΑΕ. Φέραμε εις πέρας με επιτυχία αρκετές και σημαντικές καταστάσεις σε μια δύσκολη περίοδο της Ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων. Αποφύγαμε κινδύνους οικονομικούς με τους περιορισμούς των τραπεζικών λογαριασμών, καταφέραμε να κρατήσουμε όρθιο τον κλάδο μας και θα πρέπει να συνεχίσουμε για την περαιτέρω ανάπτυξη του.  Η διασφάλιση των ξένων αεροπορικών εταιριών ότι η Ελλάδα είναι σημαντική αγορά προμηνύει περαιτέρω επενδύσεις στις αερομεταφορές».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως κατά την αποχώρηση του, ο Γιώργος Αντώναρος παρέδωσε στον νέο πρόεδρο, Ντίνο Φραντζεσκάκη,το βραβείο FamousBrand 2018 που έλαβε πρόσφατα ο ΣΑΑΕ ως εκπρόσωπος του κλάδου για την πολύτιμη συνεισφορά του στην Ελληνική οικονομία.