Ένας από τους bloggers που εξειδικεύονται στην προβολή τον προορισμών, ο Nik Kontis πρόκειται να βρεθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα στη Μήλο για την προβολή του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Ελληνο-αμερικανός δημοσιογράφος συνεργάζεται κατά καιρούς με τα  ταξιδιωτικά ΜΜΕ, blogs οδηγούς, όπως: Huffington Post, Arthur Frommer’s Guides, Lonely Planet και Travel Weekly.

Ακόμη, είναι συντάκτης στο website http://worldtravellist.com/ καθώς και σε πολλά άλλα ποιοτικά Μέσα Ενημέρωσης. Αξίζει να αναφέρουμε και την τεράστια επιρροή του στα social media όπως το facebook με 31.000 φίλους.

Όσον αφορά το ταξίδι οργανώνεται από το Δήμο Μήλου σε συνεργασία με την εταιρεία Συμβούλων του και αναμένεται να συμβάλει στην προβολή του νησιού που συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και με στόχευση σε αγορές ενδιαφέροντος με ποιοτικά χαρακτηριστικά.
Η συγκεκριμένη δράση έρχεται σε συνέχεια του πολύ σημαντικού αφιερώματος που έκανε στο νησί το CNN TRAVEL που εκθειάζει τη Μήλο ως «ένα από τα εντυπωσιακά νησιά της Ελλάδας».

Ειδικότερα στο εκτενές ρεπορτάζ που συνοδεύεται με video και φωτογραφίες , αναφέρονται, μεταξύ άλλων τα εξής:

«Οι εκθαμβωτικοί άσπροι βράχοι, οι κρυμμένες σπηλιές και οι εκπληκτικές παραλίες έρχονται σε αντίθεση με τις γαλάζιες θάλασσες, κάνοντας τη Μήλο ένα από τα πιο εντυπωσιακά νησιά της Ελλάδας. Αυτό το ηφαιστειογενές νησί του Αιγαίου, όπου ανακαλύφθηκε η Αφροδίτη της Μήλου, το πιο χαριτωμένο μαρμάρινο άγαλμα της αρχαιότητας, είναι στο νοτιοδυτικό τμήμα των Κυκλάδων, Με μυριάδες γωνίες και γκρεμούς διαμορφωμένους από τον άνεμο και το νερό και εντυπωσιακά εντυπωσιακές ακτές η Μήλος είναι ένας μαγευτικός προορισμός για απόδραση το καλοκαίρι».