Η Travelport ανακοίνωσε την υπογραφή μιας νέας πολυετούς συμφωνίας περιεχομένου με την Etihad Airways, σε λύσεις επιχειρηματικής ευφυΐας.

Ειδικότερα, η συμφωνία περιλαμβάνει τη συνεχή χρήση των εργαλείων merchandising της Travelport, όπως το Rich Content, το Branding και το Travelport Sponsored Flights, καθώς και των λύσεων επιχειρηματικής ευφυΐας της για τις αεροπορικές εταιρείες, Travelport Business Intelligence.

Επιπλέον, η Etihad έχε ανανεώσει τη σύμβασή της με την Travelport Digital για να συνεχίσει να επεκτείνει την ψηφιακή της εμβέλεια και να προσφέρει καινοτόμες κινητές υπηρεσίες στους πελάτες της.

Η Etihad, η οποία γιορτάζει την 15η επέτειό της φέτος, χρησιμοποιεί το Rich Content και το Branding για να προσφέρει στους 68.000 συνδεδεμένους οργανισμούς της Travelport πλούσια εμπειρία γραφικών κατά την αναζήτηση και την κράτηση των ναύλων, καθώς και τη μεγαλύτερη πρόσβαση στις βοηθητικές προσφορές της. Οι προσφορές ψηφιακών μέσων της Travelport Sponsored Flights χρησιμοποιούνται στη συνέχεια από την αεροπορική εταιρεία για να προωθήσουν περαιτέρω τις επιλογές πτήσης μέσω πολύ στοχευμένων διαφημιστικών λύσεων.

Ο Dieter Westermann, Διευθύνων Σύμβουλος της Etihad Airways, δήλωσε:     

«Το πλεονέκτημα της Travelport στην τεχνολογική καινοτομία, στις πλατφόρμες κινητών τηλεφώνων, στο εμπόριο και στις υπηρεσίες πληροφοριών μας βοηθά να διασφαλίσουμε ότι έχουμε το σωστό περιεχόμενο και ότι το προωθούμε στο σωστό κοινό. Αυτό μας παρέχει ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, το οποίο εκτιμούμε πολύ – ειδικά στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον του σήμερα».

Ο Philip Saunders, Αντιπρόεδρος του Air Commerce, της Ευρώπης της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής στη Travelport σχολίασε:                                                 

«Η Travelport είναι περήφανη που συνεχίζει τις μακροχρόνιες σχέσεις της με την Etihad. Η νέα ανακοίνωση είναι μια άλλη σημαντική υποστήριξη από την αεροπορική βιομηχανία στη Μέση Ανατολή για την αξία της τεχνολογίας μας στην ηγεσία, στη νοημοσύνη και στις δυνατότητες εμπορευματοποίησης. Προσβλέπουμε στη συνέχιση της ισχυρής συνεργασίας μας για πολλά ακόμη χρόνια».