Η Nikon ανακοίνωσε τη χορηγική υποστήριξή της στην 7η διοργάνωση του Athens Flying Week (AFW), που θα πραγματοποιηθεί 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2018 στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας.

Το Athens Flying Week 2018 με συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα φιλοξενήσει επίλεκτες μονάδες επίδειξης, πιλότους με ιδιαίτερες ικανότητες, τύπους αεροσκαφών με εκπληκτικές δυνατότητες, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Επιπλέον των ιπτάμενων επιδείξεων, θα υπάρχουν αλεξιπτωτιστές, επιδείξεις αερομοντελισμού και στατικές εκθέσεις ιστορικών αλλά και σύγχρονων αεροσκαφών με δυνατότητα επίσκεψης στο εσωτερικό τους και συχνά, ξενάγηση από ειδικούς πιλότους και μηχανικούς.

Η Nikon, όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση θα βρίσκεται στην καρδιά του Athens Flying Week 2018 με δύο περίπτερα, ένα στον εκθεσιακό χώρο του AFW και ένα στον χώρο της μεγάλης εξέδρας των φωτογράφων/spotters, σε ιδανική τοποθεσία για φωτογράφιση των αεροπορικών επιδείξεων με απρόσκοπτη θέαση στους αιθέρες.

Στα περίπτερα της Nikon, οι εξειδικευμένοι εκπρόσωποι τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας θα είναι διαθέσιμοι να ενημερώσουν τους επισκέπτες για τις νέες τεχνολογίες, τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που ενσωματώνουν τα προϊόντα Nikon.

Για πληροφορίες σχετικά με την προπώληση εισιτηρίων και την πρόσβαση στο Athens Flying Week 2018, επισκεφθείτε το: www.athensflyingweek.gr.