Από τις 31 Μαρτίου 2019, η Air France ξεκινά πτήσεις από το Παρίσι-Charles de Gaulle προς το Dallas-Fort Worth (ΗΠΑ). Το Ντάλας, ο 13ος προορισμός της, στην Αμερική, θα εξυπηρετείται από αεροσκάφος τύπου Airbus A330, δυναμικότητας 224 θέσεων και εξοπλισμένο με τις πιο νέες καμπίνες μεγάλων αποστάσεων, με 36 θέσεις στην καμπίνα Business, 21 θέσεις στην Premium Economy και 167 στην Οικονομική.

Καθόλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου του 2019 οι δύο πόλεις θα συνδέονται με έως και πέντε πτήσεις την εβδομάδα.

Πρόγραμμα πτήσεων (σε τοπικές ώρες):
AF150: Αναχωρεί από το Παρίσι-Charles de Gaulle στις 10:10, φθάνει στο Dallas-Fort Worth στις 13:50
AF159: Αναχωρεί από το Dallas-Fort Worth στις 15:45, φθάνει στο Παρίσι-Charles de Gaulle στις 8:15

Επιπλέον, από τις 31 Μαρτίου έως τις 30 Ιουνίου και από τις 4 Σεπτεμβρίου έως τις 25 Οκτωβρίου 2019 οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Από 1η Ιουλίου έως 1η Σεπτεμβρίου οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια της πτήσης με Airbus A330 προς το Ντάλας, οι επιβάτες θα απολαύσουν τις ανέσεις των πιο νέων καμπινών στην Business, Premium Economy και Οικονομική Θέση.

Στην καμπίνα της Business class η Air France προσφέρει τη διακεκριμένη της εξυπηρέτηση στον αέρα. Το κάθισμα προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος του κάθε επιβάτη, από την όρθια θέση έως και το κανονικό κρεβάτι μήκους δύο μέτρων.

Στο κέντρο της καμπύλης κατασκευής της θέσης, κάθε επιβάτης δημιουργεί τον δικό του χώρο, ανάλογα με τις επιθυμίες του. Κάθε επιβάτης έχει στη διάθεσή του μια μεγάλη οθόνη αφής 16 ιντσών (41 εκ.) υψηλής ευκρίνειας.

Στην Premium Economy, τα πιο άνετα μαξιλάρια των καθισμάτων και το προσαρμοζόμενο υποπόδιο σε πολλές θέσεις ενισχύουν την άνεση της καμπίνας.

Στην Οικονομική υπάρχει ένα πλήρως επανασχεδιασμένο κάθισμα, με περισσότερο χώρο για τα πόδια, νέο μαξιλάρι καθίσματος, πιο άνετα προσκέφαλα και ένα φαρδύτερο τραπεζάκι.

Σημειώνουμε, η Air France ταξιδεύει συνολικά σε 13 πόλεις στην Αμερική, όπως Ατλάντα, Βοστόνη, Σικάγο, Ντάλας, Ντιτρόιτ, Χιούστον, Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Μινεάπολη, Νέα Υόρκη, Σαν Φραντζίσκο, Σιάτλ, Ουάσινγκτον