Σε μια λαμπρή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο αεροδρόμιο της Τανάγρας ενόψει του Athens Flying Week που έλαβε χώρα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η Alitalia γιόρτασε με τους εκλεκτούς καλεσμένους της, τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και συνεργάτες της την μέχρι τώρα πορεία της, το λανσάρισμα των νέων στολών των αεροσυνοδών της, ενώ παράλληλα βράβευσε και τρία τουριστικά γραφεία.

Οι 3 βραβεύσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν οι ακόλουθες:

Performance Awards 2017

AKTINA TRAVEL GROUP → Best Performing Partner ITALY destinations

ALTAIR TRAVEL → Best Performing Partner INTERNATIONAL destinations

E-TRAVEL → Best Performing Partner INTERCONTINENTAL destinations

Σχετικά με τις νέες στολές της Alitalia, παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση και εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους, καθώς, σχεδιασμένες από την Alberta Ferretti, συνδυάζουν κομψότητα και στυλ.

Ο Γιώργος Αθανασίου, Country Manager της Alitalia, τόνισε για ακόμα μια φορά το καλό κλίμα της Alitalia και την ανοδική πορεία της, παρά τις δυσκολίες των τελευταίων χρόνων, ενώ υπογράμμισε το ενδιαφέρον της εταιρείας για αύξηση των δρομολογίων της από Αθήνα, είτε με νέους προορισμούς, είτε με μεγαλύτερη συχνότητα των ήδη υπαρχουσών πτήσεων. 

Τέλος, σε ερώτηση του Airnews, σχετικά με το εάν υπάρχει ενδιαφέρον της αεροπορικής για τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με πόλεις της Ιταλίας, η απάντηση του κου Αθανασίου ήταν θετική.