Από την 1η Οκτωβρίου, οι πελάτες της flybmi μπορούν να απολαμβάνουν πτήσεις με δρομολόγια από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία στην Κωνσταντινούπολη χάρη σε μια νέα συνεργασία με την Turkish Airlines.

Η συνεργασία θα προσφέρει στους ταξιδιώτες αναψυχής, αλλά και στους επιχειρηματίες τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση μέσω του flybmi.com και να απολαύσουν ταξίδια από το Μάντσεστερ, το Χίθροου στο Λονδίνο και το Δουβλίνο προς στην Κωνσταντινούπολη.

Ακόμη, η νέα συμφωνία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να πετάξουν από την Κωνσταντινούπολη στις Βρυξέλλες, στο Παρίσι, στο Αμβούργο και στο Όσλο.

Οι πελάτες της Turkish Airlines θα μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη από τις πτήσεις σε οκτώ ευρωπαϊκά δρομολόγια της flybmi συμπεριλαμβανομένων των εισερχόμενων δρομολογίων από τις Βρυξέλλες προς Newcastle και East Midlands, Norrköping και Saarbrücken στο Μόναχο, από το Όσλο στο Αμπερντίν και το Αμβούργο, και από το Ντίσελντορφ και το Παρίσι στο Μπρίστολ.

Ο Jochen Schnadt, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της flybmi, εξηγεί: « Η συνεργασία μας, με τη Turkish Airlines, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να κλείσουν πτήσεις για την Κωνσταντινούπολη μέσω της flybmi.com, μεταφέροντας μας στην Τουρκία για πρώτη φορά στην ιστορία της αεροπορικής εταιρείας».

Ο κ. Ahmet Bolat, Διευθύνων Σύμβουλος Επενδύσεων και Τεχνολογίας της Turkish Airlines, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράψουμε τη νέα συμφωνία με τη flybmi, να βελτιώσουμε την εταιρική σχέση μας και να μεγιστοποιήσουμε τις ταξιδιωτικές ευκαιρίες που προσφέρονται στους επιβάτες μας μέσω των δικτύων των δύο αεροπορικών εταιρειών».

H flybmi αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την Discover the World.