Η Travelport ανακοίνωσε την ανανεωμένη και μακροχρόνια συνεργασία με την Jet Airways της Ινδίας. Η αεροπορική εταιρεία έχει υπογράψει μια μακροπρόθεσμη συμφωνία με την Travelport, που θα τεθεί σε ισχύ από τον Απρίλιο του 2019 και θα επιτρέψει και σε ταξιδιωτικά πρακτορεία online να αγοράζουν, να κρατούν και να διαχειρίζονται δρομολόγια για ταξιδιώτες αναψυχής, αλλά και ταξιδιώτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, χρησιμοποιώντας το εκτεταμένο δίκτυο αεροπορικών εταιρειών και τις «συμμαχίες κωδικών».

Από τον Απρίλιο του 2019 η Jet Airways, η οποία πραγματοποιεί πτήσεις προς 66 προορισμούς παγκοσμίως, θα αξιοποιήσει το Rich Content και το Branding της Travelport, από το οποίο επωφελούνται σήμερα περισσότερες από 270 αεροπορικές εταιρείες προβάλλοντας γραφικό περιεχόμενο και ένα πλήρες φάσμα βοηθητικών προϊόντων. 

Ακόμη, η Travelport έχει δει μια ταχεία επέκταση στην Ινδία, μετά από την απόκτηση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στα μεγαλύτερα online ταξιδιωτικά πρακτορεία όπως το MakeMyTrip, το Ibibo, το Yatra, το EaseMyTrip και το ClearTrip, καθώς και τη συνεργασία της με τα μεγαλύτερα εταιρικά ταξιδιωτικά γραφεία και τους νεοεισερχόμενους στο ταξιδιωτικό τομέα όπως το PayTM. Εκτός από το περιεχόμενο της αεροπορικής εταιρείας, η Travelport έχει επίσης επεκτείνει σημαντικά το αποτύπωμα και τις ικανότητές της στις κορυφαίες ξενοδοχειακές ομάδες και aggregators στην Ινδία.

Ο Damian Hickey, επικεφαλής του Travelport’s Air-Travel Partners, δήλωσε ότι: 

«Η δέσμευση της Travelport στην ινδική ταξιδιωτική αγορά και η παροχή του μεγαλύτερου εύρους περιεχομένου αποδεικνύεται και σήμερα με την ανακοίνωση αυτής της νέας αμοιβαίας δέσμευσης μεταξύ της Jet Airways και της εταιρείας μας. Επιπλέον, η θέση μας στην υπόλοιπη Ασία, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Αμερική – όπου η Jet Airways εξυπηρετεί την ινδική διασπορά, τουρίστες και επιχειρηματίες που ταξιδεύουν σε αυτήν την εκπληκτική χώρα σημαίνει, ότι μπορούμε να τους παραδώσουμε ένα ευρύ φάσμα διεθνών ταξιδιωτών, το οποίο είναι εκτός από τα εκατομμύρια εξερχόμενων και εγχώριων Ινδών ταξιδιωτών που, ήδη, εξυπηρετούν».