Η TUI Αυστρίας τριπλασίασε τις πτήσεις προς Τουρκία το 2019, με τη μεγαλύτερη αύξηση να καταγράφεται στην Αττάλεια (34 συνδέσεις την εβδομάδα).

Συνολικά, πάνω από 40.000 θέσεις προσφέρονται στους Αυστριακούς ταξιδιώτες του τουρ οπερέιτορ. Η Τουρκία ήταν φέτος ο κορυφαίος ανερχόμενος προορισμός και ένας από τους δημοφιλέστερους σε επίπεδο πτήσεων μεσαίας απόστασης, επισημαίνει ο τουρ οπερέιτορ, σύμφωνα με το tornosnews.gr.

Ακόμη, η πρώτη εβδομάδα κρατήσεων για το 2019 δείχνει οτι η τάση αυτή θα συνεχισθεί. Στην Τουρκική Ριβιέρα θα προσφέρονται 2 εβδομαδιαίες πτήσεις από το Linz και το Graz και μια εβδομαδιαία από το Σάλτσμπουργκ, ενώ επιστρέφει και το Innsbruck. Οι συνδέσεις από το Linz και το Graz ανεβάζουν το σύνολο των θέσεων 5 φορές σε σύγκριση με την εφετινή χρονιά.

Τέλος, διευρύνεται η προσφορά ξενοδοχείων στην Τουρκία, με έμφαση στο νέο TUI Magic Life Bodrum το οποίο ανοίγει το Μάιο. Συνολικά προσφέρονται 20 επώνυμα ξενοδοχεία σε φίρμες του τουρ οπερέιτορ (TUI Magic Life, Robinson, TUI Blue, RIU, Family Life, Best Family, TUI Sensatori, TUI Sensimar και Suneo).